BlivMedlem

Hellerup Sejlklub optager gerne nye medlemmer!

Indmeldelse i Hellerup Sejlklub sker ved personlig henvendelse i klubbens kontor, der har åbent onsdage i tiden klokken 17:30 til 19:00.

Hvis du skal meldes ind i juniorafdelingen kan du gøre det via dette link: Medlemskartotek

Voksne medlemmer (over 18 år) udfylder et indmeldeseskort med personlige oplysninger og enkelte sejlads-relevante spørgsmål. Ved indmeldelsen betales kontingentet og for A-medlemmer et indskud, der er på 50% af kontingentet.

Bestyrelsen afgør derefter ved sit første møde, om optagelsen kan finde sted. Afgives 2 stemmer imod optagelsen, meddeles det ansøgeren, at begæring om optagelse ikke kan tages til følge, og kontingent/indmeldelsesgebyr tilbagebetales.

Når optagelse af et nyt medlem er godkendt, får det nye medlem skriftlig meddelelse herom fra bestyrelsen.

Juniormedlemmer (Grp. B) indmeldes direkte og skal ikke godkendes.