Kapsejlads nyt

Endelig kan vi i kapsejladsudvalget melde at stævnekalenderen for 2019 ligger klar. En kalender der ud over Hellerup sejlklubs traditionelle kapsejladser også byder på flere spændende større kapsejladser, som bl.a. J/70 Grundig Cup i august og et Skiff DM med OL klasser i oktober. Kalenderen er derfor fyldt med spændende stævner med forskellige bådtyper, hvilket vi ser frem til.

Der er derfor brug for at vi samler klubben omkring stævnerne med gode officials, både til vands som til lands, således at det fortsatte høje niveau mht. afvikling af kapsejladser kan vedligeholdes. Derfor håber og ønsker vi også at øvrige med interesse i at være frivillig i Hellerup Sejlklubs kapsejladser benytter muligheden for at melde sig som official / hjælper til enkelte stævner, således at oplæring og videndeling kan blive en større del i vores arbejde og en bredere bruttotrop af faste hjælpere er at finde i klubben.

Tilmelding kan derfor ske løbende gentagende gange via følgende link, når man er bekendt med sin kalender:

Tilmelding til stævner

Se tilmeldte til stævner

På nedenstående link kan du finde kapsejlads oversigten med klikbare links direkte til bl.a. tilmelding på Manage2Sail, NoR(notice of race), SI(sailing instructions), mm.
Hellerup Sejlklubs kapsejladser

- Vi glæder os til at se jer på kapsejladsbanen, både som frivilig official og deltager :-)

På vegne af:
Kapsejladsudvalget & KapsejladschefenAnn Filippa Madsen