Prøv Noget Nyt 17 juni 2017

Igen i år gentager vi succesen med PRØV NOGET NYT i Hellerup sejlklub. Tilbuddet er for sejlinteresserede borgere i og uden for Gentofte Kommune, som kan møde op og prøve de forskellige sejlaktiviteter Hellerup Sejlklub har at byde på. Samtidig er det en god mulighed for at møde klubbens medlemmer, som kan fortælle om den skønne sejlklub og dens stolte traditioner. Tilbuddet er ligeledes for klubbens medlemmer som også kan prøve kræfter med andre sejldiscipliner, end det man plejer. Sejlturene varer ca. 30 min, således at så mange får muligheden for at komme ud at sejle.

Der sejles fra kl. 10:30-16:00

Med arrangementet drejer det sig om at få en god oplevelse på vandet, nye som gamle medlemmer, og vi håber naturligvis at dagen skærper andres nysgerrighed, så de får lyst til at melde sig ind. Sidste år kom 75 personer på vandet en eller flere gange. Alt dette lader sig ikke gøre, uden jeres hjælp på dagen. Vi har naturligvis brug for førere på vores både, store som mindre store. Med baggrund i tidligere erfaringer er der behov for førere til 4 x 606, alle de store både og førere til vores sportsbåde og joller.

Da sikkerheden på vandet til sådan et arrangement skal være i top, skal der også bemandes RIB og kegnesjoller som kan være vandvagter.

På land bliver der også behov for nogle hjælpende hænder, med at gå til hånde med forskellige opgaver som forplejning til hjælperne på dagen. Vi får brug for en som vil ansvarlig for afrydning efter morgenmad, opstilling af frokost og løbende vurdere behov for kaffe/the og vand til hjælpere.

Har du lyst til at være en del af arrangementet og støtte din sejlklub, få en hyggelig og berigende dag, så meld dig til Ditlev Leth Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Ann Filippa Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

De der tilmelder sig, modtager yderligere info om dagens forløb.

Mange sejlerhilsner

Prøv Noget Nyt udvalget