Kære Medlem
VI SKRIVER TIL DIG FORDI ...
EU’s nye forordning om beskyttelse af persondata (GDPR) trådte i kraft den 25. maj 2018.
Hermed en lille hilsen, så du ved, at vi kender de nye regler og passer godt på dine personlige oplysninger. Du behøver ikke gøre noget.
Når du er medlem af Hellerup Sejlklub, registrerer vi de personlige oplysninger om dig, som du giver os, i medlemssystemet WinKas. Dette er nødvendigt for, at vi kan registrere dig som medlem og give dig adgang til at anvende klubbens faciliteter, herunder at booke lokaler eller klubbåde.

Du har selv adgang til at rette de oplysninger om dig, som er gemt i Winkas. Hvis du mener, at vi har registreret forkerte oplysninger om dig, kan du også bede os om at rette oplysningerne.
Vi er dataansvarlig for de oplysninger, som vi registrerer om dig, og vi opbevarer selvfølgelig dine oplysninger sikkert.
Vi videregiver ikke dine oplysninger til personer udenfor Hellerup Sejlklub.

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe du er medlem, eller så længe det er påkrævet af hensyn til afregning og bogføring.

Du har til enhver tid krav på at få indsigt i de personoplysninger, som vi registrerer om dig.
Rigtig god dag. Vi ses på vandet og i klubben.

Varme sejler hilsener