Byd velkommen til jeres nye Masterudvalg

IMG 0523

Tirsdag d. 27/2-2018 blev det første møde i det nyetablerede Masterudvalg afholdt i Hellerup Sejlkub. Formålet med udvalgets arbejde er at styrke sejlklubbens tilbud til den meget store gruppe af aktive voksne kapsejlere i HS, således at Hellerup Sejlklub vil fortsætte med at være det naturlige samlingspunkt for nye og erfarne kapsejlere i regionen.

Een af de første opgaver bliver at finde et permanent navn til udvalget, så indtil videre må vi leve med arbejdstitlen "Masterudvalget"

Udvalget består indtil videre af følgende medlemmer (på billedet fra venstre):

Søren Andreasen (Contender)
Stina Vejlskov (J70)
Per Baatrup (CB66)
Flemming Høstgaard (OK-Jolle)
Jens Bech Stausbøll (606)
Simon Mørup-Petersen (Bestyrelsens sponsor)

Allerede på første møde blev der vendt en masse gode ideer - alle med udgangspunkt i den workshop der blev afholdt om temaet i januar 2018.

Det bliver spændende at følge udvalgets arbejde, og sidder du med gode ideer eller et ønske om at bidrage til arbejdet, kan du kontakte udvalget på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.