Nytårsreception og Fejring af Årets Sejlsportspræstation!!!!

080vm0917 RicardoPinto

Hellerup Sejlklub vil meget gerne invitere dig til en hyggelig nytårsreception på fredag d. 5. januar 2018 kl 17:30 i Restauranten i Hellerup Sejlklub, hvor du vil få mulighed for at ønske dine klubkammarater godt nytår.

Udover at møde dine dejlige klubkamarater, kan ved samme lejlighed være med til at fejre to af klubbens helte, som får overrakt endnu en flot pris!

Jena og Katjas VM-guld hædres med Årets Sejlsportspræstation 2017

Det er en kæmpe glæde, at vi for andet år i træk kan hylde klubbens 49erFX-sejlere Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen med prisen for Årets Sejlsportspræstation.

I 2016 vandt de EM-guld og OL-bronze. I 2017 slog de til igen - med VM-guld. En utrolig triumf, som de sejlede hjem trods blot få ugers forberedelser, og hvor de tilmed vandt 7 ud af 15 VM-sejladser. Det var samtidig dansk sejlsports første VM-guld nogensinde i en 49er-klasse.

Fra Hellerup Sejlklubs side kan vi selvfølgelig kun tilslutte os vurderingen af Jena og Katjas præstation som årets bedste i dansk sejlsport.

Derfor håber vi også, at rigtigt mange har tid og lyst til at møde op i Hellerup Sejlklub på fredag fra kl. 17.30 og først ønske hinanden Godt Nytår med et glas bobler og dernæst overvære prisoverrækkelsen kl. 18.00 og være med til at give Jena og Katja den kæmpe hyldest, som de fortjener.

Hovmesteren synes at Årets Sejlsportspræstation 2017 er en stjernepræstation, og i dagens anledning er der stjerneskud som dagensret.

Af hensyn til planlægningen, vil vi bede jer om at tilmelde jer ved at klikke på tilmeldingsknappen her

.

Marie Dela Johnsen