Bilfri Paul Elvstrøms Plads

Pas på vores smukke plads – den med den chaussestensbelægningen og den flotte krone – der blev anlagt for at ære Paul Elvstrøm.

Fra tid til anden holder der biler på kronen og det er en skam fordi kronen er ikke en parkeringsplads.

Det er skrevet før her på Hellerup Sejlklubs hjemmeside og på Facebook:

Gentofte Kommune og Hellerup Sejlklub henstiller medlemmer og besøgende om, at der ikke parkeres på chaussestensbelægningen på Paul Elvstrøm Plads.

Der henvises til parkering på de omkringliggende veje og p-pladsen på Onsgårdsvej.

Ved standerhejsningen den 23. april i år blev Hellerup Sejlklubs adresse ændre til Paul Elvstrøms Plads 1.

Dette skete samtidig med at Gentofte Kommune indviede Paul Elvstrøms Plads.

Fra tid til anden opleves vores smukke nye plads med chaussestensbelægningen som en parkeringsplads med plads til 1- 2 biler.

Dette var ikke hensigten med det store arbejde med at anlægge en flot plads og ære Paul Elvstrøm med en plads, der i belægningen bærer hans krone foran den hæderkronet sejlklub.

På forhånd tak for Jeres respekt for Paul Elvstrøms Plads.Paul Elvstrøms Plads er ikke en parkeringsplads

Marie Dela Johnsen

Formand, Hellerup Sejlklub