Heldagstur til Saltholm

Tag med HS på heldagstur lørdag d. 5 maj. Turen går formentlig til Saltholm, men den endelige beslutning tages først på dagen, når vi kender vejr og vind. Barakkebro havn er svær at besejle under visse vejrforhold.

Benyt lejligheden til at møde gamle og kommende sejlervenner, og få nogle hyggelige timer i fællesskab. Er du elev, er det en mulighed for at opleve sejlads på en anden måde end ved den ugentlige skolesejlads.

Alle kan deltage uanset sejlererfaring. Vi danner nogle besætninger, så der er erfarne bådførere i alle både. Kommer du i egen båd, så vær opmærksom på, at dybden i sejlrenden kun er 1,6 m.

Vi mødes kl. kl 10 og fordeler besætningerne på bådene og vi forventer at være tilbage i Hellerup inden kl. 17.

Husk at medbringe madpakke, noget at drikke, slik og kaffe og hvad der ellers er nødvendig for en hel dag på vandet. Husk også påklædning som passer til vejret. Det er en lang dag udendørs.

Havnepenge: Ca. 33 kr. (100 kr. pr. båd) Kontant eller MobilePay.

 

Hilsen Turudvalget (Charlotte, Sus, Vibeke og Søren Henning)

HS - Ture 2018

Hej alle.
Nu vil vi ikke længere holde på datoerne for de spændende fælles begivenheder, der venter jer i år. Sæt kryds i kalenderen nu - så følger der særskilte opslag med info og tilmeldingsmulighed ca to uger inden turene afholdes.

HS-TURE 2018
søn 15.april: Promenade sejlads (Søren Henning)
lør 5.maj: Saltholmtur (Søren Henning)
lør 19. - man 21.maj: Pinsetur (Vibeke)
søn 10.juni: Nordhavntur /Årstiderne (Charlotte)
lør 23.juni: Sankt Hans tur + grill (Vibeke)
fredage i juli: Café-sejlads (Charlotte
lør 14. - søn 22.juli: Sommertur langs kystbanen. Hop-på-hop-af (Charlotte)
lør 18.aug: Badetur (Kastrup) (Sus)
24.-26-aug: Måske weekendtur i Svendborgsund (Mads)
søn 2.sept: Trekroner (Sus)

KH TURUDVALGET

Nyhedsbrev April 2018

logo2015 150

HELLERUP SEJLKLUBS NYHEDSBREV

April 2018

Formandens Hjørne

Marie Dela JohnsenKære Medlemmer

Glædelig forår! Foråret er kommet det ses tydeligt med den øgede aktivitet på havnen og i klubben.

Forår er også lig med begyndelse på en ny stævnesæson og Hellerup sejlklub har afholdt sit første stævne i år, Påskestævnet med godt 20 deltagende både over 3 dage.

Tak til jer alle der lagde frivillige timer i stævnet.

Forår er den bedste tid for os sejlere, da det for de flestes vedkommende betyder at vi igen kan komme på vandet og dyrke vores favorithobby, og sæsonen skydes traditionen tro igang med standerhejsningen. Hellerup Sejlklub stætter standeren for den kommende sæson på søndag den 15. april 

Standerhejsning starter på vanligt vis kl. 12 i sejlklubbens gård med formandens tale, uddeling af jubilæumsnåle, duelighedsbeviser og andre anerkendelser uddeles. Efterfølgende byder sejlklubben samtlige medlemmer på en forfriskning og en stående let anretning i restauranten og på terrassen, hvor også Gentoftes borgmester Hans Toft vil sige nogle ord.

Der er fortsat en del medlemmer, der ikke har fået afhentet deres medlemskort for 2018. Som en ekstra service vil kontoret være åbent på søndag fra kl 11-12 og igen fra kl 13-14, så hvis du ikke har fået hentet dit medlemskort, er der ekstra god grund til at møde op til standerhejsningen.

Jeg ser frem til at se jer

Sejlerhilsner

Marie Dela Johnsen, Formand Hellerup Sejlklub


Nyt Koncept for Aftenmatcherne i HS

img 1181 20130814 1744303736

Som den aktive læser nok har noteret, så har Hellerup Sejlklub etableret et Masterudvalg, med det formål at skabe endnu bedre rammer for klubbens aktive voksne kapsejlere. Udvalget er allerede trukket i arbejdstøjet, og det første mærkbare resulat af dette er et nyt koncept for vores elskede tirsdagsmatcher, hvilket gerne skulle trække endnu flere sejlere på vandet og til efterfølgede hygge i restauranten.

Aftenmathcerne sejles naturligvis fortsat om tirsdagen med første aftenmatch allerede 1. maj 2018

I forbindelse med tisdagsmatcherne, har der ofte været trafikprop ved slæbestedet og kranen. I et forsøg på at imødekomme dette problem og gøre plads til flere sejlere både på land og på vand, vil vi i år forsøge at differentiere start- og sluttidspunkterne.

Desuden bliver startproceduren modificeret, med rullende 3 min. starter. Formålet med dette er at ventetiderne på vandet bliver minimeret.

Helt overordnet bliver der tilført flere resourcer til aftenmatchen med f.eks en eksta mærkebåd, sådan at banen hurtigt kan rettes til ved vindspring. Der bliver udlagt 2 baner, dvs. der bliver udlagt 2 topmærker med forskellig længde og et fælles bundmærke. Topmærket tættest på startlinjen benyttes af jollerne, 606 og Ynglinge. De øvrige bådklasser sejler på topmærket længst væk. Signaleringen på vandet blive mere tydelig med entydige klasseflag for de mest aktive klasser

Aftenmatchen er et meget vigtigt sportsligt og socialt element i Hellerup Sejlklub, og det er klubbens håb at vi med det tilpassede koncept vil se en endnu større tilslutning til aftenmatchen, og der vil løbende blive arbejdet videre med optimering af konceptet

Tak til Masterudvalget og Seniorbådsudvalget for det store og gode samarbejde omkring udviklingen af aftenmatchen!

Opdaterede sejladsbestemmelser kommer snarest her: https://hellerupsejlklub.dk/index.php/da/kapsejlads/aftenmatch

Nye starttider

Hver tirsdag i perioden fra 1. maj 2018 til 26. juni 2018
kl. 18.30 for OK-joller, Contender og Star både 
kl. 19.00 for øvrige bådklasser 

Hver tirsdag i perioden fra 7. august 2018 til 11. september 2018
kl. 18.15 for OK-joller, Contender og Star både
kl. 18.40 for øvrige bådklasser


untitled talen   cb66

Husk Standerhejsning 15. april 2018 kl 12:00

Forhåbentlig har vinteren sluppet sit lange kolde favntag om vores kære sejlklub, og det er tid til at se frem mod gode og lyse tider på vandet og nyde udsigten over Øresund fra klubbens terrasse.

Den formelle standerhejsning vil ligne de 102 tidligere standerhejsninger med, at standeren sættes præcis klokken 12, formanden holder sin korte tale, jubilæumsnåle, duelighedsbeviser og andre anerkendelser uddeles.

Som noget nyt i år, vil Hellerup Sejlklub gerne invitere alle medlemmer til en fælles forfriskning og en stående let anretning i restauranten og på terrassen efter standeren er sat.

Vi håber at standerhejsningen vil give dig mulighed for at tale med nye som gamle sejlerkammerater, så vi sammen kan se frem mod masser af aktiviteter med træning, stævner, hyggeturer  - masser af sejlads med sejlerglæde, gode stunder på terrassen og smil på læben og saltvand i håret.

Det vil være sejlklubben en glæde, om du vil overvære begivenheden, der finder sted i Hellerup Sejlklubs gård kl. 12, og efterfølgende deltage i traktementet på terrassen og i restauranten. Sidst nævnte kræver fremvisning af medlemskort.

Kom og vær med til at gøre denne dag festlig og markere en god start på sæsonen. 

 

Vidste du at HS Støttefond yder rentefrie lån til køb af båd?

Drømmer Du om at blive bådejer ?

Vil Du søge om et rentefrit lån, til båd eller grej?

HS Støttefond har mulighed for at hjælpe Dig.

Der lånes penge ud til kassen er tom, men du skal opfylde kravene i fondens vedtægter.

Yderligere information kan indhentes hos støttefondens bestyrelse.

Formand: Jan Gottschalck-Andersen

Send Din Ansøgning til:

Hellerup Sejlklub
Att.: Støttefonden
Paul Elvstrømsplads 1
2900 Hellerup


Optierne til Påskestævne på Gardasøen

IMG 0226

Traditionen tro afholdes verdens største stævne på Gardasøen i Påsken.

Der deltog ca. 1.400 optimistsejlere fra hele verdens, inkl. Brasilien, Australien og Japan. Fra Danmark var der med 107 sejlere, det største antal afsted i 11 år. Heraf var HS med 16 sejlere langt den største klub. Op til stævnet, der afvikles i selve Påsken, har danskerne afholdt træningslejr og et dansk træningsstævne, som blev vundet i overbevisende stil af Magnus Overbeck fra HS.

Det tegner godt for den kommende sæson. Udover en masser timer på vandet og værdifuld erfaring med at sejle i store felter, var det største udbytte af turen det fantastiske sammenhold blandt de unge danske sejlere - både med klubkammeraterne og med gamle og nye venner fra de øvrige klubber.

IMG 0216


Opdatering fra J70'erne

j70 7

J70´erne er ved at være klar til en ny sæson, med havnepladser til alle 3 både og nye sejl på vej.  Allerede mandag d 16 april, dagen efter standerhejsningen, starter det første undervisningshold, som har fokus på teknik&bådhåndtering. Holdet er for både helt nye og mere rutinerede sejlere, og der er stadig ledige pladser - meld dig til via Winkas på klubbens hjemmeside.

Hvis du allerede er erfaren sejler og gerne vil cleares som J70 skipper, så afholdes årets første clearingsprøve søndag d 22 april kl 12-14 - flere prøver vil arrangeret efter interesse. Følg med på facebookgruppen "Hellerup Sejlklub J70" for mere information eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du lyst til at give en hånd med til aktiviteterne eller har du gode idéer til nye tiltag  er du meget velkommen i J70 udvalget - skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Påskestævne i Hellerup Sejlklub

IMG 0228

HS´ traditionelle GB Happy Easter Regatta, med deltagelse af 10 Melges 24 og 8 CB66, forløb rigtig godt med veloplagte sejlere og gode officials. Påskestævnet er et af klubbens længstlevende stævner, og der har gennem årene været stor tilslutning med udenlandske sejlere. HS lægger vægt på, at GB Happy Easter Regatta har karakter af et træningsstævne, hvor sejlernes kan få testet deres form og deres både. Dagene bød på det hele, fra bragende sol og vindstille den første dag, hvor kun 3 sejladser blev gennemført, til yderligere 2 meget kolde og blæsende dage, og mange flere sejladser kom i hus.

Lidt drama blev det også til, da hængestroppen på en af de tyske Melges sprang, og 3 sejlere røg i vandet. En årvågen RIB-skipper undrede sig over bådens manøvre, og fik hurtigt bjerget de 3 meget kolde tyskere som kun havde ligget i vandet 1 minut, om som kun havde eet ønske: at komme på land. Her blev de modtaget, fik alt deres våde tøj af, og kom i sauna. De havde det fint dagen efter, og deltog i søndagens sejlads. Og de var yderst taknemmelige over den hurtige indsats, og skulle nok huske ekstra ”skiftetøj” næste gang de kommer.

Regattamiddagen lørdag aften var der blevet kælet for, og fik stor ros af de som deltog. Et super samarbejde mellem officials som havde lagt et stort arbejde i tilrettelæggelse og afvikling af stævnet.

Til slut var det dog Hellerup besætninger der løb med sejre over hele linjen - Marc Wain Pedersen vandt Melges 24 Klassen i DEN840 med tyskere på både 2. og 3. pladsen, mens Mikael Casparij (DEN164) løb med sejren i CB66, foran Mikkel West-Nørager på 2. pladsen (DEN107) og Jesper Arentoft på 3. pladsen (DEN165). Stort tillykke til dem alle. Alle resultater kan findes på mange2sail

Stor Tak til alle som deltog - både hjælpere som deltagere.


Nyt fra Hovmesteren - Jazz i Hellerup Sejlklub

Som et nyt tiltag i restauranten holder vi den sidste torsdag i måneden jazz aften, her vil være jazz musik i restauranten fra kl 20-22 – og det er helt gratis! Vi afholdte en lille snigpremiere i marts hvilket var en stor succes – så vi håber at se flere af jer de kommende måneder til jazz og hygge.

Vi har samtidig fået fingrene i en ny dygtig restaurantchef, Judie startede hos os i slutningen af marts måneden, Judie har masser erfaring fra finere steder, og vi glæder os meget til at Judie får sat sit præg på stedet, og være med til at skabe en dejlig sommer i havnen.

Arskalender 2018 Hellerup


Kender du klubbens medlemssystem WinKAS?

102982 login650x350

Hvis ikke så se mere på denne guide: https://www.hellerupsejlklub.dk/images/WinKAS-guide.pdf

For at logge på winkas skal du have et brugernavn og adgangskode. Du kan også ændre dine oplysninger, fx tilføje en ekstra emailadresse ved at indsætte semikolon, under ”Rediger mine oplysninger".

Hellerup Sejlklub udsender nyhedsbreve og andet information så som invitation til generalforsamling, fester og arrangementer ved hjælp af listen af abonnenter på nyhedsbreve, derfor er det meget vigtigt – hvis du ønsker informationer sendt fra din sejlklub direkte til din mailbox, at du som medlem oplyser sejlklubben din mailadresse.

Det er også i WinKAS du kan se hvor mange år du har været medlem – for nogle medlemmer er det rigtig mange år, men desværre er det ikke alle der modtager en hæder i form af en jubilæumsnål for de mange års medlem i Hellerup Sejlklub, hvis oplysningerne i medlemssystemet ikke står korrekte. Derfor kan det være en god ide at logge ind på WinKAS og tjekke om dine oplysninger er ajourførte.

Har du spørgsmål til WinKAS – så som jeg kender ikke mit brugernavn, adgangskode, hvordan betaler jeg mit kontingent, holdundervisning mv. så send en mail eller ring til kontoret og Mette vil hjælpe dig.

Tel: (+45) 3962 2934 | Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontortid onsdage kl. 17.30-19.00
Telefontid onsdage kl. 19.00-20.00

Som en ekstra medlemsservice, vil Mette de kommende mange onsdage over vinteren ringe rundt til alle Jer medlemmer, og spørge om I har spørgsmål til WinKAS og sikre sig, at jeres oplysninger er ajourførte.

Hvis du selv har mulighed for at ajourføre oplysningerne på Winkas må du meget gerne sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så ringer vi ikke og forstyrrer dig.


Calendar icon

Vigtige Datoer

15. april: Standerhejsning kl 12:00 i gården
16. april: Start på J70 undervisning
1. maj: Årets første aftenmatch
11. maj: Melges 24 Rangliste
26. juni: Åbent bestyrelsesmøde efter aftenmatch

 

color facebook 96 donate online icon color link 96 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
facebook ungdoms-
fond
web email

Tilmelding til Aftenmatch i 606’erne i foråret 2018

IMG 0788 MGL9253 IMG 5288

Tilmelding til Aftenmatch i 606’erne i foråret 2018.

Nu er det blevet tid til at melde sig til tirsdagsmatcherne i foråret. Tilmeldingslisten er opslået i klubhuset og nedtages 25. april kl. 20. Første aftenmatch er tirsdag den 1. maj. 

Man kan kun tilmelde sig ved at skrive sig på listen og samtidig krydse af, hvilke tirsdage man ønsker at være med. Ønsker man at tilmelde en besætning samlet, markerer man det. E-mail kan desværre ikke bruges - beklager!

Betingelserne er velkendte for dem, der har været med før, men her en kort gentagelse: Ved bådfordelingen, som foretages af SeniorBådsUdvalgets Fordelingsudvalg, gives prioritet til dem, der har påtaget sig arbejdsopgaver i klubben, fx som bådsmand.

Gebyret for deltagelse - som er et "internt" S-606 gebyr fastlagt af SBU - er 150 kr pr næse. I år vil det kun være muligt at indbetale via netbank på reg. nr 0111 konto 8303 003 683.

Sidste rettidige indbetalingsdag vil være 25. april.

Fordelingsudvalget kigger på kontoen før bådfordelingen laves. De personer, der ikke fremgår af kontoen, kommer ikke med på bådfordelingen. Bådfordelingen vil blive offentliggjort senest søndag den 29. april kl 16. Vi vil sætte opslag op i HS samt på HS’ hjemmeside.

606-sejlerne skal ligesom tidligere stille med dommerhjælp hver tirsdag, så alle må være forberedt på at stille op nogle tirsdage på dommerbåden. Uden dommere ingen aftenmatch!

Venlig hilsen

Fordelingsudvalget

Niels Kjøng / Bjørn Anker-Møller

 

Standerhejsning 15. april 2018


IMG 2435

Hellerup Sejlklub hejser standeren for den 103. sæson søndag den 15. april 2018, og vi håber du vil være med på denne festlige dag.

Forhåbentlig har vinteren sluppet sit lange kolde favntag om vores kære sejlklub, og det er tid til at se frem mod gode og lyse tider på vandet og nyde udsigten over Øresund fra klubbens terrasse.

Den formelle standerhejsning vil ligne de 102 tidligere standerhejsninger med, at standeren sættes præcis klokken 12, formanden holder sin korte tale, jubilæumsnåle, duelighedsbeviser og andre anerkendelser uddeles.

Som noget nyt i år, vil Hellerup Sejlklub gerne invitere alle medlemmer til en fælles forfriskning og en stående let anretning i restauranten og på terrassen efter standeren er sat.

Vi håber at standerhejsningen vil give dig mulighed for at tale med nye som gamle sejlerkammerater, så vi sammen kan se frem mod masser af aktiviteter med træning, stævner, hyggeturer  - masser af sejlads med sejlerglæde, gode stunder på terrassen og smil på læben og saltvand i håret.

Det vil være sejlklubben en glæde, om du vil overvære begivenheden, der finder sted i Hellerup Sejlklubs gård kl. 12, og efterfølgende deltage i traktementet på terrassen og i restauranten. Sidst nævnte kræver fremvisning af medlemskort.

Kom og vær med til at gøre denne dag festlig og markere en god start på sæsonen.

Til gavn for planlægningen af denne festlige dag må du meget gerne hjælpe os med at fortælle hvis du deltager - ved at trykke på knappen ”TILMELD”

Sejlerhilsner, på bestyrelsens vegne
Marie Dela Johnsen
Formand, Hellerup Sejlklub 

April 2018
15

Søndag
kl. 12:00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vær venligst opmærksom på at det ikke er muligt at parkere i gården!

Bliv Bedre Bådfører

Invitation til kursus - Sæson 2018

IMG 0752

Bliv Bedre Bådfører.

Kom på vandet en masse gange henover sommeren, bliv bedre til de finere nuancer af sejlsportens håndværk og få nye venner i sejlklubben.
Invitationen gælder alle medlemmer af HS over 18 år med Duelighedsbevis – typisk de, der har fået Duelighedsbevis de seneste 1-2 år, men f. eks. også medlemmer, der har holdt pause fra sejladsen i længere tid.

Forkundskaber

Deltagelse kræver, at man har sejladskundskaber, så man som fører kan sejle en 606’er fra broen og ud af havnen og tilbage på pladsen, og at man kender og kan anvende de almindelige søvejsregler. Desuden kræves det, at man køber et sæsonkort til at sejle som fører af en 606.

Hvor

Hellerup Sejlklub og 606’erne i Hellerup Havn. Torsdage fra 10. maj til og med 28. juni, og igen torsdage fra 9. august til og med 20. september kl. 18 til solnedgang.

Hvad

Overvejelser før man tager ud – vejr – besætning. Check af båd. Sejlsætning. Udlægning.
Trim af sejl. Brug af fald – bomudhal – cunninghamhal – løjgangshal – agterstagshal.
Brug alle bådens manøvremuligheder – ligge underdrejet, bakke med storsejl, pine båden.
Rebe i havn og til søs. Krydse for fok alene.
Spilersejlads. Mand over bord i hård vind. Gå på grund og få båden let. Ankring
Læg til i fremmed havn. Fortøjning med spring.
Søvejsregler og sømærker. Knob.

Pris

500kr

Tilmelding

Send en e-mail til Niels Kjøng – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og indbetal 500kr på Reg. Nr. 0111 Konto 8303 003 683 mærket ”BBB kursus”. Sidste frist for betaling er 6. maj.

Spørgsmål?

Kontakt Niels Kjøng på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har spørgsmål.

HS vært ved GB Easter Regatta

Årets første kapsejlads er traditionen tro GB Easter Regatta, der afvikles fra langfredag til og med påskedag. Otte CB66 og ti Melges 24 møder til start, hvor der i løbet af de tre dage skal sejles så mange sejladser som muligt.

Vejret har ikke helt forstået, at det er ved at være forår. Det bliver i hvert fald koldt med nattefrost.

Easter Regatta er et af klubbens længstlevende stævner, der har været på programmet i omkring 40 år med enkelte aflysninger, hvis havnen har været lukket af is. I de første mange år var stævnet for Yngling, 606 og H-både, med rigtig mange udenlandske deltagere.

HS lægger vægt på, at GB Easter Regatta har karakter af et træningsstævne, hvor deltagerne kan teste deres form ved sæsonstart, og hvor der også er hygge på land. Øl fra GB- Bryggeriet, grill og en god stævne middag lørdag aften bidrager til det sidste.

J70 info-aften

Husk at der onsdag d. 14 marts er info-aften for alle, der er sejler eller gerne vil sejle J70 i Hellerup Sejlklub. Hvad enten du er til hyggesejlads på sundet, aftenmatch i klubben eller gerne vil sejle liga- eller fleetrace stævner så kom og høre mere om mulighederne for at sejle J70 i den kommende sæson.

Se mere på facebook: https://www.facebook.com/events/365219357278171/

28056071 10155005624371036 8988571736007542826 n

Byd velkommen til jeres nye Masterudvalg

IMG 0523

Tirsdag d. 27/2-2018 blev det første møde i det nyetablerede Masterudvalg afholdt i Hellerup Sejlkub. Formålet med udvalgets arbejde er at styrke sejlklubbens tilbud til den meget store gruppe af aktive voksne kapsejlere i HS, således at Hellerup Sejlklub vil fortsætte med at være det naturlige samlingspunkt for nye og erfarne kapsejlere i regionen.

Een af de første opgaver bliver at finde et permanent navn til udvalget, så indtil videre må vi leve med arbejdstitlen "Masterudvalget"

Udvalget består indtil videre af følgende medlemmer (på billedet fra venstre):

Søren Andreasen (Contender)
Stina Vejlskov (J70)
Per Baatrup (CB66)
Flemming Høstgaard (OK-Jolle)
Jens Bech Stausbøll (606)
Simon Mørup-Petersen (Bestyrelsens sponsor)

Allerede på første møde blev der vendt en masse gode ideer - alle med udgangspunkt i den workshop der blev afholdt om temaet i januar 2018.

Det bliver spændende at følge udvalgets arbejde, og sidder du med gode ideer eller et ønske om at bidrage til arbejdet, kan du kontakte udvalget på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Motion, fællesskab og søforklaringer – start 15. marts 201

Hellerup Sejlklub tilbyder fælles motion og træning til medlemmerne.

 

Som noget helt nyt er der oprettet et fysisk træningshold torsdag formiddag.

 

Har du lyst til en ugentlig times motion efterfulgt af fælles frokost og masser af søforklaringer – så skynd dig at tilmelde dig Hellerup Sejlklubs nye motions-og klublivsinitiativ.

 

Vores dygtige idrætstræner Maria tilrettelægger træningstimen efter holdets  ønsker og formåen. Træningen vil være fysiske udfordrende for alle, og holdets deltagere er med til at det også bliver sjovt og hyggeligt at træne sammen. Efter endt træning er frokosten velfortjent og en god mulighed for at lære dine klubkammerater at kende og høre deres bedste søforklaringer.

 

Hvornår er det?            

Hver torsdag kl. 11.00 – (start den 15. marts 2018) - indtil 1. juni. Medio  september starter holdet igen.

Hvor finder det sted?         

I sejlklubben – i hal 3

Hvem kan være med?

Medlemmer af HS – kvinder og mænd.

Hvad koster det?

400 kr. for forårssæsonen – marts til juni

 

Tilmelding:  https://hellerupsejlklub.nemtilmeld.dk/13/

 

Hvad er programmet?: 

Kl. 11.00  Velkomst til holdet og så skal vi træne og blive stærkere

Kl. 12.00 Badning/omklædning

Kl. 12.20 Frokost i kabyssen (mad og drikkevarer afregnes  individuelt - direkte med hovmesteren).

Kl. 13.30 Tak for i dag - og på gensyn næste torsdag

 

Hvad er din søforklaring for ikke at tilmelde dig?:

 

Skriv eller ring til os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til

HS George Bry, 42471915,  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

George Greibe, 23212321,  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Tilmelding:  https://hellerupsejlklub.nemtilmeld.dk/13/

IMG 6897

Nyhedsbrev Februar 2018

logo2015 150

HELLERUP SEJLKLUBS NYHEDSBREV

Februar 2018

Formandens Hjørne

Marie Dela JohnsenKære medlemmer

Nu er februar ved at gå på hæld og lyset kommer stærkt tilbage -  og på en solrig, men fortsat kold dag, kan man nyde solens stråler på terrassen. Ud over vinterens greb med minusgrader, er foråret på vej  -  og forberedelserne til  den  kommende sejlsæson er tydelige at se i Hellerup Sejlklub. Der bliver snedkereret nye borde til terrassen, og havemøblerne har også så småt fundet vej til derud. Klargøring af klubbens 606’ere er i gang i weekenderne med deltagelse af elever fra sejlerskolen og kyndige bådsmænd. Klubbens turbåd: X 79’eren – Berntsen - har fået en kærlig vinterklargøring og er klar til at komme i vandet den 17. marts - og i skrivende stund er  Drabant 24'eren -  Grethe - i malerkabinen for at blive klargjort. De trofaste folk omkring følgebådene er i gang i Hal 2 med klargøring af følgebådene Goliath og Tripper, så de er klar til kapsejladssæsonen. For alle både - klubbåde som private - gælder det, at hallen søndag den 11. marts kl. 10-14 ryddes for både, så et hold af frivillige kan klargøre hallen – og vi alle kan mødes fredag den 16. marts til et spændende foredrag med eventyreren og langturssejleren Christian Liebergreen: Tilmeld her. Jeg ser frem til at se mange af jer til foredrag, klargøring af hallen - og/eller måske jazz i klubben.


Sejlerhilsner


Marie Dela Johnsen, Formand Hellerup Sejlklub

 


Rejse beretning fra Spanien – HSJ

IMG 5055

I slutningen af januar var 7 HS-optimister, to af deres forældre og en HS træner i Torrevieja lidt syd for Alicante i Spanien på årets første internationale træningstur med 13 sejlere fra andre klubber og en anden træner. Turen var arrangeret, så det var nemt at deltage – selv for dem, som ikke havde egne forældre med. Sejlerne fløj derned, lejede både på stedet og boede på hotel, alt sammen til en rimelig pris. Der var 22 grader, hvilket jo er noget helt andet end at sejle i Danmark i januar måned!

Danskernes program omfattede fire dages træningslejr, en dag med tune-up (og halv fridag) samt tre dages stævne. Til stævnet var der i alt 379 deltagere, hvoraf flere kom fra så fjerne steder som Argentina og Uruguay. Bedste dansker blev den regerende Danmarksmester Malthe Ebdrup fra KDY på en niendeplads, mens Magnus Overbeck blev bedste sejler fra HS som nummer 31. Sejlerne havde en sjov og hyggelig tur med over fyrre timer på vandet, svarende ca. tre måneders vintertræning. Der var dog enighed om, at det bedste ved turen endnu engang var det store sammenhold mellem de danske sejlere (og deres forældre) på tværs af klubberne.


 


Fastelavn

IMG 6714

Hellerup Sejlklub havde lørdag den 24. februar 2018 inviteret til tøndeslagning til vands og til lands. De friske valgte at starte ud med tøndeslagningen på vandet. Grundet vejret rykkede vi resten af tøndeslagningen ind i hallen, hvor vi slog katten af tønden. En tønde til de helt små og en til de lidt større - og så blev forældre udfordret med en endnu større tønde til sidst.

Mange havde taget hele familien med og var mødt flot udklædt op. Efter tøndeslagning blev der kåret kattekonger og kattedronninger.

Der var varm kakao og kaffe at lune sig på - samt fastelavnsboller og slikposer til de yngste.

Tak til alle de fremmødte og tak for en hyggelig dag – se de flotte billeder her


Motion, fællesskab og søforklaringer!

Har du lyst til en ugentlig times motion efterfulgt af fælles frokost og masser af søforklaringer – så skynd dig at tilmelde dig Hellerup Sejlklubs nye Klubliv-initiativ.

Hvornår er det?:               Hver torsdag kl. 11.00 – (start den 15. marts 2018) - indtil 1. juni. Medio  september starter holdet igen.

Hvor finder det sted?:          I Hellerup Sejlklubs lokaler, motionsrum etc.

Hvad er programmet?:         11.00  Velkomst til holdet

Fastlæggelse af hvor mange der spiser med til frokosten  (kabyssens håndmadder).  Deltagelse i frokosten er ikke  obligatorisk, men af hensyn til fællesskabet forventes det,at man tilstræber at deltage i de fleste frokoster.

11.05 Motionsprogrammet starter

12.00 Badning/omklædning

12.20 Frokost i kabyssen (mad og drikkevarer afregnes  individuelt - direkte med hovmesteren).

Søforklaringer, sejlerliv – og livet lige nu!

13.30 Tak for i dag - og på gensyn næste torsdag!

Hvad er motionen?:          Vores dygtige idrætstræner tilrettelægger programmet efter holdets  ønsker og muligheder - så vi kan love dig, at det bliver sjovt og krævende  – så frokosten med en vand eller øl føles velfortjent.

Hvem kan være med?:          Medlemmer af HS – kvinder og mænd.

Hvad koster det:        400 kr. for forårssæsonen – marts til juni.

Hvad er din søforklaring for ikke at tilmelde dig?:

Skriv eller ring til os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til

HS George Bry, 42471915,  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

George Greibe, 23212321,  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmelding:  https://hellerupsejlklub.nemtilmeld.dk/13/Torsdags Jazz

Kom til Jazzaften den 22. marts kl. 20 til 22 - og vær med til en ny, tilbagevendende begivenhed i restauranten.

Den sidste torsdag i hver måned (grundet påkens helligdage starter vi allerede den 22. marts) kommer et fem-mands band og spiller jazz kl. 20 til 22. Der er mulighed for at spise middag inden musikken går på, eller blot komme forbi til et glas øl eller hvad man nu lyster og nyde jazz på disse torsdage.

Det er selvfølgelig gratis; man skal blot medbringe godt humør og bidrage til den gode stemning i klubben.


Teori og praksis for nye kapsejlere i 606

sejltur

Kapsejladskurset starter torsdag den 8. marts kl. 19.00 (2 timer). Kurset henvender sig til uerfarne kapsejlere, men udelukker ikke mere erfarne. På sejladsdelen i april kræves det, at man har noget sejladserfaring, så man kan reagere på ordrer fra føreren af båden. 2. års elever fra Sejlerskolen forventes at kunne leve op til dette. Læs mere herNy stævnelederuddannelse

HS starter stævnelederuddannelse for de af klubbens medlemmer der har lyst til at lære noget nyt, eller blot få frisket hukommelsen lidt op.

Uddannelsen bliver bygget op i tre moduler og vi starter den 22. marts kl. 18 i klubben.

Modul 1 ”Fra forespørgsel til alt før stævnet”

Modul 2 ”Planlægning og koordinering med klasse”

Modul 3 ”Bureau og evaluering af stævne”

Der vil under hvert modul være værktøjer, der kan bruges til styring og rapportering.

Håber der er interesse for at lære lidt nyt.

Hold øje med hjemmesiden og facebook for mere information.

Sejler hilsen

Christian Lerche & Rasmus Knude
Nyt fra Hovmesteren

Arskalender 2018 Hellerup


Yungsters

boat logo 300 hires

Youngsters er camps for de unge i alderen 15 til 23 år. Foreløbig er der to camps i 2018, den første i Horsens og den efterfølgende på Oure.

Alle unge mellem 15 og 23 år fra hele landet kan deltage. Man kan komme alene, eller med nogle man kender. Sejlerniveau er underordnet, bare du har lyst til at være Youngsters - så er du velkommen. Læs mereEr du nyhedsbrevets hjælper?

Nyhedsbrevet søger hjælp.

Vi søger hjælp fra 1-2 personer der kan hjælpe med at opsætte nyhedsbrevet i en fast skabelon. Du skal have erfaring med kodning.

Og der søges hjælp fra 2-3 personer til, at forfatte information og artikler om stort og småt i Hellerup Sejlklub.

Opgaven kræver ikke at man mødes flere gange pr. måned for at planlægge nyhedsbrevet, men blot at man afsætter lidt tid hjemme til at skrive.

Har du lyst til at hjælpe så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Calendar icon

Vigtige Datoer

16. marts: Christian Liebergreen - se invitation sendt pr mail og se invitation på hjemmesiden
15. april: Standerhejsning


 

color facebook 96 donate online icon color link 96 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
facebook ungdoms-
fond
web email

Ønsker du ikke at modtage dette nyhedsbrev fra Hellerup Sejlklub, så kan du {unsubscribe}afmelde nyhedsbrev her{/unsubscribe}. Har du endnu ikke oprettet en brugerprofil på hjemmesiden kan du benytte dette link.

Hellerup Sejlklub | Paul Elvstrøms Plads 1 | 2900 Hellerup | Tel: (+45) 3962 2934
Kontortid onsdage kl. 17.30-19.00 | Telefontid onsdage kl. 19.00-20.00

Nyhedsbrev for februar

Nyhedsbrevet for februar måned er sendt ud til alle medlemmer, der abonnerer på at modtage nyheder fra Hellerup Sejlklub. Kig efter nyhedsbrevet i din mailboks, det indeholder spændende nyt fra vores dejlige sejlklub.

Hvis du ikke kan finde nyhedsbrevet, har det måske lagt sig i dit spamfilter.

Ellers finder du nyhedsbrevene her: https://hellerupsejlklub.dk/index.php/da/nyheder-nyhedsbreve

Februar måneds nyhedsbrev fra Hellerup Sejlklub byder på fællesskaber - det fortæller om alt fra fællesskabet om klargøring af klubbens flåde, fællesskab om motion, klubarrangementer med musik og eventyrdrømme og om fællesskabet om træning på vandet.

Har du læst om motionsfællesskabet torsdag formiddag – du tilmelder dig her: https://hellerupsejlklub.nemtilmeld.dk/13/

Hellerup Sejlklub er rigtigt glade for at kunne invitere alle medlemmer samt familie til en herlig klubaften den 16. marts med spændende indlæg fra Christian Liebergreen, der blev kendt i hele sejler-danmark da han i 2012-2013 sejlede alene jorden rundt i sin Sagita 35. Læs mere her: https://www.hellerupsejlklub.dk/index.php/da/nyheder/alle/1196-klubaften-med-christian-liebergreen-16-marts-2018

Tilmeldingen sker her: https://hellerupsejlklub.nemtilmeld.dk/12/

Youngsters - ny ungdomscamp

Youngsters er camps for de unge, af de unge i alderen 15-23 år. Foreløbig er der to camps i 2018, den første i Horsens og efterfølgende på Oure.

Alle unge mellem 15-23 år fra hele landet kan deltage. Man kan komme alene eller med nogen man kender, sejlerniveau er underordnet bare du har lyst til at være Youngsters, så er du velkommen.


Til hver camps er der 4 forskellige spor, hvor man lærer en masse om højde og fart, race formater, medier og samtidig er sociale. 
Der kommer til at være en masse timer på vandet, læring på land og sociale aktiviteter om aftenen. Alt sammen med andre unge, venner og dygtige instruktører.

Én af de unge - Johan Søgaard Hoff fra Thurø Sejlklub - opsummerer essensen af, hvad er meningen med det hele: "Vi mangler en klar vej ind for unge mennesker, der har lyst til at sejle kapsejlads i kølbåde - og ikke i joller. Og ikke med gamle mænd, men med unge mennesker."  

Youngsters udfolder sig som Sail Camps, hvor de unge selv står for planlægning og afvikling. Hovedaktiviteten bliver en masse J/70-sejlads. Sejlsportsligaen og flere klubber stiller både til rådighed. Måske bliver der sejlet kapsejlads, men det er mere camp end liga. Det vigtigste er at opleve sejlads i hurtige kølbåde og samtidig få en masse læring, erfaring og oplevelser med hjem.

"Det er en væsentlig pointe, at de unge selv skal tage ansvar for at skabe Youngsters. De laver selv maden, de står selv for oprydningen, og de former selv alle aktiviteter på land og vand. Vi andre skal nok hjælpe lidt undervejs - men det afgørende er, at Youngsters er skabt AF unge sejlere FOR unge sejlere," forklarer Peter Wolsing.

Det er takket være projektstøtte fra Hempel Foundation over de næste tre år, at det lader sig gøre at søsætte Youngsters. "Vi er utroligt glade for, at Hempel Fonden har vist tillid til ideen om et nyt, attraktivt sejladsformat for unge sejlere. Jeg både tror og håber, at vi her står med noget, som kan udvikle sig til en hjørnesten i vores fælles indsats for at motivere flere unge til at gå ind i sejlsporten," erklærer Peter Wolsing.

I tilmelder jer her

En decideret ungdomsliga er også på tegnebrættet - men vil tidligst blive realiseret i 2019.

boat logo 300 hires

Klubaften med Christian Liebergreen 16. marts 2018

IMG 1050

Lad drømmene flyde, og få et afbræk fra vinterens mørke aftener. Hellerup Sejlklub inviterer til klubaften og foredrag med Christian Liebergreen, der har sejlet jorden rundt alene på 260 dage i en Sagita 35.

16. marts 2018 kl. 19-21. Middag fra kl 18. Sted: Hal 1

Hellerup Sejlklub er rigtigt glade for at kunne invitere alle medlemmer samt familie (omfatter partner, børn og forældre) til en herlig klubaften med spændende indlæg fra Christian Liebergreen, der blev kendt i hele sejler-danmark da han i 2012-2013 sejlede alene jorden rundt i sin Sagita 35.

Jorden rundt alene på 260 dage

I sommeren 2012 tog Christian Liebergreen af sted på en jordomsejling, der førte ham gennem de største, øde og mest blæsende steder i verden. Han var ni måneder om denne tur, hvor han helt alene og uden at gå i land på noget tidspunkt kom i den eksklusive gruppe på knap 200 mennesker i verden der har gennemført dette.

Christian fortæller hvordan det føles og tackles når man ikke ser et andet menneske og oceanerne er ens forhave og baghave i 260 døgn. Foredraget handler om troen på sig selv, hvordan man kommer jorden rundt uden at være sponsoreret, og ikke mindst bevare forstanden i ensformigheden, selvom der ikke er to bølger som er éns ude på havene.

Om Christian Liebergreen:

Christian er en eventyrer der ikke ser nogle hindringer, hvad enten om det er i naturen, eller få et sammenhold til at fungere. For så længe man er positivt indstillet skal man nok finde en løsning.

Christian er uddannet navigatør, har rejst tværs over Canada alene som 17 årig, cyklet New Zealand rundt, tilbragt 26 måneder i Nordøstgrønland med Sirius-patruljen og sejlet jorden rundt alene non-stop.


Selve foredraget starter kl 19.00, men vi spiser sammen fra kl 18.00. Hovmesteren vil i dagens anledning servere en fantastisk pulled pork, som skal bestilles senest d. 12. marts gennem nedenstående tilmeldingsformular. Betaling for mad kan ikke refunderes. Drikkevarer kan købes på dagen.

Efter foredraget vil baren forblive åben, så der vil være mulighed for at fortsætte aftenen med hyggeligt samvær med dine klubkammerater.

Tilmeldingen til foredraget er ikke bindende, men da vi har en begrænsning ift. hvor mange mennesker vi kan være i lokalet, er det nødvendigt for os på forhånd at have en ganske præcis ide om hvor mange der deltager, ligesom hovmesteren skal kunne sikre at der er mad til alle, der ønsker det. Hvis du bliver forhindret i at deltage efter tilmelding, så skriv til os hurtigst muligt, så et andet medlem kan få del i fornøjelsen.

Vi lukker for tilmeldingen, når vi har nået loftet for hvor mange vi må være i Hal 1 eller senest 12. marts, så skynd jer at få familien tilmeldt til dette arrangement.


Arrangementet er forbeholdt medlemmer, så husk gyldigt medlemskort og billetter på dagen!


Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller rettelser til din tilmelding, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Marts 2018
16

Fredag
kl. 18:00 - 21.00

Tilmelding nødvendig!
TILMELD

Nyt fra Haludvalget

Kære medlemmer i er hermed inviteret til et par hyggelig dage i Hal 1.

Søndag den 11. marts forlader klubbens 606ere deres vinterhi, og det er jo en god lejlighed til at gentagne succesen fra sidste år – med en forårsrengøring.

Hvis i kommer i arbejdstøj med højt humør vil vi stå klar med opgaver der kan løses uanset hvilket praktisk niveau man befinder sig på. Der vil naturligvis blive tændt op i grillen og serveret lidt til ganen for at skylle pølser og støv ned.

11. marts 606 bådene kommer ud den 11. marts fra kl. 10.00 til 14.00. 11. marts kl 14.00 - 17.00 start på oprydning i hal 1 det grove + svalegang loft

12. marts kl 17.00 - 19.00 oprydning og slibning af gulv.

12. marts kl 17.00 - 19.00 sejlloft oprydning samt nedtagning af kassable ting og sager.

13. marts kl 17.00 - 20.00 vask af gulv to gange samt om muligt maling af 1/4 del af hallen

14. marts kl 17.00 - 20.30 maling af gulv

15. marts hal1 lukket

16. marts hal1 lukket

 

Venlig hilsen

Haludvalget

Teori og praksis for nye kapsejlere i 606

Kapsejladskurset starter torsdag den 8/3 kl. 19.00 (2 timer). Kurset henvender sig til uerfarne kapsejlere, men udelukker ikke mere erfarne. På sejladsdelen i april kræves det, at man har noget sejladserfaring, så man kan reagere på ordrer fra føreren af båden. 2.års elever fra Sejlerskolen forventes at kunne leve op til dette.

Nyhedsbrev Januar

Nyhedsbrevet for januar måned er sendt ud til alle medlemmer, der abonnerer på at modtage nyheder fra Hellerup Sejlklub. Kig efter nyhedsbrevet i din mailboks, det indeholder spændende nyt fra vores dejlige sejlklub om alt fra juniorer til masters workshop. Hvis du ikke kan finde nyhedsbrevet, har det måske lagt sig i dit spamfilter.

Ellers finder du Nyhedsbrevene her: https://hellerupsejlklub.dk/index.php/da/nyheder-nyhedsbreve

Skærmbillede 2018 01 30 kl. 21.19.20

Nyhedsbrev Januar 2018

logo2015 150

HELLERUP SEJLKLUBS NYHEDSBREV

Januar

Formandens Hjørne

Marie Dela JohnsenKære medlem

Januar har budt på ændringer i Hellerup Sejlklubs bestyrelse, og igen masser af træning for de aktive kapsejlere – begge dele kan du læse mere om i dette nyhedsbrev.

Hellerup Sejlklub har mange aktiviteter i gang, og administrationen af klubben er vokset. I januar har vi derfor budt velkommen til klubbens nye bogholder – Marianne. Med ansættelsen af Marianne får sejlklubben hjælpe med økonomiadministrationen af klubben i 5-10 timer om ugen. Marianne kommer fra firmaet DØRC, som også varetager økonomiadministration for vores hovmester. Marianne vil tage sig af bogholderiet, regnskab, fakturabetaling, løn mv. Tag godt i mod Marianne og er der spørgsmål til klubbens kasserer Emil og Marianne stil dem venligst til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Bestyrelsens hovedfokus foruden den daglige drift af klubben er fortsat at sætte den rigtige kurs for Hellerup Sejlklub og sikre dens fremtid. Du kan læse mere om bestyrelsen her. Men visionen er stadig - Hellerup Sejlklub skal være Danmarks foretrukne sejlklub. At være en fantastisk sejlklub, er man ikke kun med den smukkeste udsigt over Øresund og utrolig gode faciliteter - det er klubben også med gode ambassadører og her tænker jeg på alle os medlemmer. 

Med medlemmer der træner året rundt, og Jer der kigger ind, nyder udsigten og en kop kaffe eller er med til klargøring og kommer forbi klubben året rundt. Fællesskab giver klubånd og det gælder om det er til vinterklargøring, fejring af Jena og Katja eller at vi ses til fastelavns tøndeslagning den 24. februar eller foredrag med Christian Liebergreen den 16. marts – det er det hele der giver klubånd - derfor tak fordi I støtter op om vores dejlige sejlklub.

Sejlerhilsner


Marie Dela Johnsen, Formand Hellerup Sejlklub

 


Nyt bestyrelsesmedlem

Jan Sandberg har valgt at udtræde af bestyrelsen dette meddelte han 3. januar 2018. Jan har fået en del nye spændende opgaver udenfor sejlklubben og kan derfor ikke allokere den fornødne tid til det frivillige arbejde i bestyrelsen.

Sejlklubbens bestyrelse har brugt tiden op til midt i januar på at afsøge mulige kandidater til at træde ind i bestyrelsen.

Frank stigborg

Sejlklubben og bestyrelsen har været så heldige at Frank Stigborg, gerne vil tage udfordringen op. Bestyrelsen havde et møde med Frank efter et par individuelle samtaler, og valgte den 17. januar at indsupplere Frank. Frank brænder for Sejlklubben og har stort kendskab til de forskellige afdelinger i klubben og deler den vision der er sat for sejlklubben.

Vi som bestyrelse er meget glade for at have Frank med på rejsen frem til næste ordinære generalforsamling. Vi glæder os til at arbejde sammen imod målet at være Danmarks foretrukne sejlklub.

 

 


Volvo Nellemann ny erhvervspartner i Hellerup Sejlklub!

26910460 1641193735938433 6542733098415777936 o

Hellerup Sejlklub er meget glade for at byde Volvo Nellemann velkommen som erhvervspartner.

Volvo har gennem mange år været en fasttømret del af det internationale sejlsportsmiljø gennem deres sponsorat af Volvo Ocean Race, og med samarbejdet med Volvo Nellemann er vi stolte over at kunne være med til at udvikle associationen mellem Volvo og Sejlsport på lokalt plan.

Volvo Nellemann er den største forhandler af Volvo biler i København med flotte showrooms på Østerbro og i Roskilde, med både nye lækre Volvo modeller og samtidig også et bredt udvalg af brugte biler.

Med aftalen med Volvo Nellemann kan Hellerup Sejlklub fortsætte udviklingen af vores satsning på junior, ungdom og talent med ufortrøden kraft og vi ser rigtigt meget frem til samarbejdet med Volvo Nellemann.

Som sejler i Hellerup Sejlklub eller bruger af Hellerup Havn vil du desuden få glæden af at kunne opleve nogle af Volvo’s flotte og sikre biler i forbindelse med flere af klubbens store stævner i løbet året.

Følg Volvo Nellemann på facebook: https://www.facebook.com/volvonellemann/

#volvonellemann

http://volvo.nellemann.dk/Nyt fra Junior Afdelingen

26804834 1630750543649419 7161719294476953472 n 2

Vintertræning for A- og øvede B-optimister

Hellerup Sejlklub danner rammen for vinterens træning for A- og B-optimister fra hele Øresundskysten. Hver søndag er der ca. 40 unge sejlere som trodser vind og vejr og tager på vandet.

Vi har et samarbejde med hovmesteren som sørger for at sejlerne kan nyde et varmt måltid efter sejladserne.

Yngling klargøring

Så er det blevet tid til at gøre ynglingene klar til sommerens sejladser. 

Vi starter i uge 6 og tager en båd om ugen, bådene kommer ind hver mandag så vi har hele ugen til at lave de ting der skal ordnes og repareres. Kontakt gerne George hvis du har kendskab til mangler eller kommende reparationer på klubbens Ynglinge. 

Uge 6 DEN 144
Uge 7 DEN 150
Uge 8 DEN 61
Uge 9 DEN 91

Vintersejlads fra uge 8 C- og B-optimister

For vores egne sejlere har vi træning hver lørdag frem til påske startende fra d. 24. februar. Kl. 10:00 til 14:30.

Læg venligst mærke til at første gang bliver med fastelavnstema – så kom udklædt.Masters workshop

Onsdag d. 17. januar samledes mere end 30 medlemmer til en workshop om fremtiden for de aktive voksne kapsejlere i Hellerup Sejlklub.

Det ligger bestyrelsen meget på hjerte, at sikre at vi i Hellerup Sejlklub altid har de bedste forhold og tilbud til alle vores medlemsgrupper. En gruppe, der har været en smule overset er gruppen af aktive voksne kapsejlere. Det er en meget stor gruppe af sejlere, der år efter år repræsenterer Hellerup Sejlklub på fornemste vis på banerne i ind- og udland, og som hvert år hiver utallige medaljer hjem til klubben.

Formålet med aftenen var at få et bedre indblik i, hvilke tilbud Hellerup Sejlklub skal udvikle for også i fremtiden at forblive det foretrukne samlingspunkt for denne gruppe af medlemmer.

I Hellerup Sejlklub er vi dybt priviligerede ved at have en stor mængde aktive kapsejlere i mange forskellige bådklasser, og det var dejligt at se fremmøde fra Melges24, OK-Jolle, Star, CB66, J70, Contender og 606 klasserne på dagen.

Temaerne for aftenen var synergier mellem klasserne, sportslig udvikling, faciliteter, uddannelse og klubliv, og diskussionslysten var stor blandt de fremmødte. Det blev til en masse gode ideer der spænder fra alt fra mester-lære og fællestræninger til tanken om afholdelse af Mestrenes Mester i Hellerup Sejlklub.

De fremmødte klasser er blevet bedt om at nominere een deltager pr. klasse i det udvalg, der skal føre planerne videre, og det bliver rigtigt spændende at følge med i hvilke ideer, der føres ud i livet.

For dem, der ikke havde mulighed for at være med til workshop'en, så kan I finde præsentationen fra aftenen samt en opsummering af ideerne her: https://hellerupsejlklub.dk/images/Master/Workshop-17-Jan-2018.pdf

Tak for det store fremmøde og de mange gode ideer.

Simon Mørup-Petersen og Rasmus Knude


 


Nyt fra Haludvalget

Kære medlemmer i er hermed inviteret til et par hyggelig dage i Hal 1.

Søndag den 11. marts forlader klubbens 606ere deres vinterhi, og det er jo en god lejlighed til at gentagne succesen fra sidste år – med en forårsrengøring.

Hvis i kommer i arbejdstøj med højt humør vil vi stå klar med opgaver der kan løses uanset hvilket praktisk niveau man befinder sig på. Der vil naturligvis blive tændt op i grillen og serveret lidt til ganen for at skylle pølser og støv ned.

 1. marts 606 bådene kommer ud den 11 marts fra kl. 10.00 til 14.00.
 1. marts kl 14.00 - 17.00 start på oprydning i hal 1 det grove + svalegang loft
 1. marts kl 17.00 - 19.00 oprydning og slibning af gulv.
 1. marts kl 17.00 - 19.00 sejlloft oprydning samt nedtagning af kassable ting og sager.
 1. marts kl 17.00 - 20.00 vask af gulv to gange samt om muligt maling af 1/4 del af hallen
 1. marts kl 17.00 - 20.30 maling af gulv

Venlig hilsen

Haludvalget


 Nyt fra Hovmesteren

Arskalender 2018 HellerupFastelavn til søs i Hellerup Sejlklub

Fastelavn 2018

Hellerup Sejlklub inviterer til tøndeslagning til vands og til lands

Lørdag den 24. februar kl. 13.30– 16.00 er der tøndeslagning.

Tag hele familien under armen find jeres flotteste udklædning og mød op i sejlklubben kl. 13:30 – ved kranen, enten som tilskuer på kajen eller på vandet. Her vil dagens første tøndeslagning foregår på vandet, med en tønde der hænger ned fra kranen.

Tøndeslagningen bliver selvfølgelig i sejladsens ånd og i bedste sømandsstil sejler man hen til tønden og slår på den. Sejlklubben stiller et SUP board og optimistjoller til rådighed eller man kan blive sejlet til fastelavnstønden i en Kegnesjolle.

Vi fortsætter tøndeslagningen på sejlklubbens terrasse med 3 tønder én for de helt små børn, én for børn og en for voksne og i forlængelse af tøndeslagning vil der være fastelavnsboller, kakao og kaffe/the fra hovmesteren til 40 kr.

Ca. kl. 15:30 kåres klubbens land og vand kattekonger og dronninger samt bedst udklædte

Kom udklædt og vær med til en hyggelig dag i din sejlklub med dine sejlvenner.

Mange hilsner George og bestyrelsen og et kommende fastelavnsudvalg

PS kom udklædt

Man må også stille op i egen jolle – husk tørdragt. 

Medlemskort  
IMG 9360

Uafhentede medlemskort

Kære medlemmer

Der er stadig en del uafhentede medlemskort. Disse kan afhentes alle dage ved henvendelse i restauranten, til George eller komme i kontorets åbningstid som er onsdag 1730-1830. 

Årets Mesterskabsaften

OBS var du medaljetager i 2017 – og fik du ved afriggerfesten i oktober overrakt en pris kan du forvente at modtage en invitation til Gentofte Kommunes - Årets Mesterskabsaften ONSDAG DEN 21. MARTS 2018


 


Calendar icon

Vigtige Datoer

24. februar: Fastelavn - Mere info kommer
16. marts: Christian Liebergreen - Mere info kommer
15. april: Standerhejsning


 

color facebook 96 donate online icon color link 96 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
facebook ungdoms-
fond
web email

Ønsker du ikke at modtage dette nyhedsbrev fra Hellerup Sejlklub, så kan du {unsubscribe}afmelde nyhedsbrev her{/unsubscribe}. Har du endnu ikke oprettet en brugerprofil på hjemmesiden kan du benytte dette link.

Hellerup Sejlklub | Paul Elvstrøms Plads 1 | 2900 Hellerup | Tel: (+45) 3962 2934
Kontortid onsdage kl. 17.30-19.00 | Telefontid onsdage kl. 19.00-20.00

Volvo Nellemann ny erhvervspartner i Hellerup Sejlklub!

volvonellemann

Hellerup Sejlklub er meget glade for at byde Volvo Nellemann velkommen som erhvervspartner.

Volvo har gennem mange år været en fasttømret del af det internationale sejlsportsmiljø gennem deres sponsorat af Volvo Ocean Race, og med samarbejdet med Volvo Nellemann er vi stolte over at kunne være med til at udvikle associationen mellem Volvo og Sejlsport på lokalt plan.

Volvo Nellemann er den største forhandler af Volvo biler i København med flotte showrooms på Østerbro og i Roskilde, med både nye lækre Volvo modeller og samtidig også et bredt udvalg af brugte biler.

Med aftalen med Volvo Nellemann kan Hellerup Sejlklub fortsætte udviklingen af vores satsning på junior, ungdom og talent med ufortrøden kraft og vi ser rigtigt meget frem til samarbejdet med Volvo Nellemann.

Som sejler i Hellerup Sejlklub eller bruger af Hellerup Havn vil du desuden få glæden af at kunne opleve nogle af Volvo’s flotte og sikre biler i forbindelse med flere af klubbens store stævner i løbet året.

Er du allerede Volvo ejer, giver Volvo Nellemann 10% rabat på service i hele 2018 mod fremvisning af gyldigt HS medlemskort!

Følg Volvo Nellemann på facebook: https://www.facebook.com/volvonellemann/

#volvonellemann 

http://volvo.nellemann.dk/

Invitation til workshop om fremtiden for de aktive voksne kapsejlere i HS


cbnm

Foto: Per Heegaard

Kære Medlemmer

Hellerup Sejlklub består af næsten 1000 medlemmer, der repræsenterer en række forskellige behov og ønsker til Hellerup Sejlklubs videre udvikling. En meget stor del af vores medlemmers behov og ønsker er understøttet af klubbens eksisterende strukturer og udvalg, mens andre ikke er dækket i tilstrækkeligt omfang. 

Bestyrelsen har en stålfast ambition om at gøre vores elskede sejlklub til den foretrukne sejlklub for alle med hang til vandsport, og det kræver at vi har en grundlæggende forståelse af de behov og ønsker de forskellige medlemsgrupper har.

I første omgang ønsker vi at øge fokus på den gruppe af voksne medlemmer, der enten drømmer om at komme til det, eller allerede deltager aktivt i kapsejladser i ind- og udland og som år efter år på fornemste vis repræsenterer Hellerup Sejlklub hvad end det sker i egen båd eller i een af klubbens både. 

Derfor - hvis du ser dig selv som aktiv eller kommende kapsejler, så mød op til workshop i Hellerup Sejlklub onsdag d. 17. Januar kl 20.15 - 22.00 i undervisningslokalet ved restauranten, og giv dit bud på hvilke tilbud Hellerup Sejlklub skal have til netop denne gruppe af sejlere i fremtiden.

Temaer, der vil blive berørt på dagen:

 • Hvilke synergier findes der på tværs af klasser, og hvordan udnytter vi dem bedre?
 • Hvilke behov har kapsejlerne ift Sportslig Udvikling?
 • Behov ift Uddannelse
 • Behov ift Faciliteter
 • Hvad er Klubliv for kapsejlerne?
 • Hvordan skal et “Masterudvalg” bestykkes?

Hvis du har input, som du mener er relevant for bestyrelsen som forberedelse til denne workshop, så skriv gerne en kommentar i tråden på dette event, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ligeledes må I meget gerne indikere på vores facebook side, hvis I påtænker at deltage.

Vel mødt
Simon og Rasmus p.v.a Bestyrelsen i Hellerup Sejlklub

Januar 2018
17

Onsdag
kl. 20:15

 
TILMELD

 

Nytårsreception og Fejring af Årets Sejlsportspræstation!!!!

080vm0917 RicardoPinto

Hellerup Sejlklub vil meget gerne invitere dig til en hyggelig nytårsreception på fredag d. 5. januar 2018 kl 17:30 i Restauranten i Hellerup Sejlklub, hvor du vil få mulighed for at ønske dine klubkammarater godt nytår.

Udover at møde dine dejlige klubkamarater, kan ved samme lejlighed være med til at fejre to af klubbens helte, som får overrakt endnu en flot pris!

Jena og Katjas VM-guld hædres med Årets Sejlsportspræstation 2017

Det er en kæmpe glæde, at vi for andet år i træk kan hylde klubbens 49erFX-sejlere Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen med prisen for Årets Sejlsportspræstation.

I 2016 vandt de EM-guld og OL-bronze. I 2017 slog de til igen - med VM-guld. En utrolig triumf, som de sejlede hjem trods blot få ugers forberedelser, og hvor de tilmed vandt 7 ud af 15 VM-sejladser. Det var samtidig dansk sejlsports første VM-guld nogensinde i en 49er-klasse.

Fra Hellerup Sejlklubs side kan vi selvfølgelig kun tilslutte os vurderingen af Jena og Katjas præstation som årets bedste i dansk sejlsport.

Derfor håber vi også, at rigtigt mange har tid og lyst til at møde op i Hellerup Sejlklub på fredag fra kl. 17.30 og først ønske hinanden Godt Nytår med et glas bobler og dernæst overvære prisoverrækkelsen kl. 18.00 og være med til at give Jena og Katja den kæmpe hyldest, som de fortjener.

Hovmesteren synes at Årets Sejlsportspræstation 2017 er en stjernepræstation, og i dagens anledning er der stjerneskud som dagensret.

Af hensyn til planlægningen, vil vi bede jer om at tilmelde jer ved at klikke på tilmeldingsknappen her

.

Marie Dela Johnsen
Formand, Hellerup Sejlklub 

Nyhedsbrev december

Nyhedsbrevet for december måned er sendt ud til alle medlemmer, der abonnerer på at modtage nyheder fra Hellerup Sejlklub. Kig efter nyhedsbrevet i din mailboks, det indeholder spændende nyt fra vores dejlige sejlklub om alt fra juniorer til kapsejladser i 2018. Hvis du ikke kan finde nyhedsbrevet, har det måske lagt sig i dit spamfilter.

Ellers finder du Nyhedsbrevene her: https://hellerupsejlklub.dk/index.php/da/nyheder-nyhedsbreve

Skærmbillede 2018 01 02 kl. 14.59.22