cbnm

Foto: Per Heegaard

Kære Medlemmer

Hellerup Sejlklub består af næsten 1000 medlemmer, der repræsenterer en række forskellige behov og ønsker til Hellerup Sejlklubs videre udvikling. En meget stor del af vores medlemmers behov og ønsker er understøttet af klubbens eksisterende strukturer og udvalg, mens andre ikke er dækket i tilstrækkeligt omfang. 

Bestyrelsen har en stålfast ambition om at gøre vores elskede sejlklub til den foretrukne sejlklub for alle med hang til vandsport, og det kræver at vi har en grundlæggende forståelse af de behov og ønsker de forskellige medlemsgrupper har.

I første omgang ønsker vi at øge fokus på den gruppe af voksne medlemmer, der enten drømmer om at komme til det, eller allerede deltager aktivt i kapsejladser i ind- og udland og som år efter år på fornemste vis repræsenterer Hellerup Sejlklub hvad end det sker i egen båd eller i een af klubbens både. 

Derfor - hvis du ser dig selv som aktiv eller kommende kapsejler, så mød op til workshop i Hellerup Sejlklub onsdag d. 17. Januar kl 20.15 - 22.00 i undervisningslokalet ved restauranten, og giv dit bud på hvilke tilbud Hellerup Sejlklub skal have til netop denne gruppe af sejlere i fremtiden.

Temaer, der vil blive berørt på dagen:

  • Hvilke synergier findes der på tværs af klasser, og hvordan udnytter vi dem bedre?
  • Hvilke behov har kapsejlerne ift Sportslig Udvikling?
  • Behov ift Uddannelse
  • Behov ift Faciliteter
  • Hvad er Klubliv for kapsejlerne?
  • Hvordan skal et “Masterudvalg” bestykkes?

Hvis du har input, som du mener er relevant for bestyrelsen som forberedelse til denne workshop, så skriv gerne en kommentar i tråden på dette event, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ligeledes må I meget gerne indikere på vores facebook side, hvis I påtænker at deltage.

Vel mødt
Simon og Rasmus p.v.a Bestyrelsen i Hellerup Sejlklub

Januar 2018
17

Onsdag
kl. 20:15

 
TILMELD

 

080vm0917 RicardoPinto

Hellerup Sejlklub vil meget gerne invitere dig til en hyggelig nytårsreception på fredag d. 5. januar 2018 kl 17:30 i Restauranten i Hellerup Sejlklub, hvor du vil få mulighed for at ønske dine klubkammarater godt nytår.

Udover at møde dine dejlige klubkamarater, kan ved samme lejlighed være med til at fejre to af klubbens helte, som får overrakt endnu en flot pris!

Jena og Katjas VM-guld hædres med Årets Sejlsportspræstation 2017

Det er en kæmpe glæde, at vi for andet år i træk kan hylde klubbens 49erFX-sejlere Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen med prisen for Årets Sejlsportspræstation.

I 2016 vandt de EM-guld og OL-bronze. I 2017 slog de til igen - med VM-guld. En utrolig triumf, som de sejlede hjem trods blot få ugers forberedelser, og hvor de tilmed vandt 7 ud af 15 VM-sejladser. Det var samtidig dansk sejlsports første VM-guld nogensinde i en 49er-klasse.

Fra Hellerup Sejlklubs side kan vi selvfølgelig kun tilslutte os vurderingen af Jena og Katjas præstation som årets bedste i dansk sejlsport.

Derfor håber vi også, at rigtigt mange har tid og lyst til at møde op i Hellerup Sejlklub på fredag fra kl. 17.30 og først ønske hinanden Godt Nytår med et glas bobler og dernæst overvære prisoverrækkelsen kl. 18.00 og være med til at give Jena og Katja den kæmpe hyldest, som de fortjener.

Hovmesteren synes at Årets Sejlsportspræstation 2017 er en stjernepræstation, og i dagens anledning er der stjerneskud som dagensret.

Af hensyn til planlægningen, vil vi bede jer om at tilmelde jer ved at klikke på tilmeldingsknappen her

.

Marie Dela Johnsen
Formand, Hellerup Sejlklub 

Nyhedsbrevet for december måned er sendt ud til alle medlemmer, der abonnerer på at modtage nyheder fra Hellerup Sejlklub. Kig efter nyhedsbrevet i din mailboks, det indeholder spændende nyt fra vores dejlige sejlklub om alt fra juniorer til kapsejladser i 2018. Hvis du ikke kan finde nyhedsbrevet, har det måske lagt sig i dit spamfilter.

Ellers finder du Nyhedsbrevene her: https://hellerupsejlklub.dk/index.php/da/nyheder-nyhedsbreve

Skærmbillede 2018 01 02 kl. 14.59.22

Efter den ordinære generalforsamling i går holdte den nyvalgte bestyrelse et kort møde og konstituerede sig.

Simon Mørup Petersen er ny næstformand.

De resterende poster udover formand og kasserer, vil bliver fordelt efter første bestyrelsesmøde som afholdes den 4. december.

Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til, at takke for det store fremmøde til generalforsamlingen og den tillid I har vist os. Vi har store planer for at gøre vores allesammens sejlklub endnu bedre og mere samlende.

De bedste sejlerhilsener

Marie Dela Johnsen
Formand
Hellerup Sejlklub

Vi spiser en julebuffet i restauranten kl. 12:30 og du tilmelder dig hos hovmester/ restauranten. Nogle spiser med- og andre kan slutte sig til senere til en spadseretur i Dyrehaven.

Kl. ca 14:45 mødes vi ved den røde låge ved Klampenborg station, indgangen til Dyrehaven. Sidst på eftermiddagen kan vi afslutte turen med gløgg eller andet lunt på fx. Kirsten Piil.

Vi har nu opdateret listen over medaljetagere for året 2017, og skulle vi ikke have fået information om andre medaljetagere, må I meget gerne skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så vi kan få opdateret listen og få inviteret jer til afriggerfest d. 28 oktober, og fejre jer med alle de andre medaljetagere.

Se link: http://www.hellerupsejlklub.dk/index.php/da/medaljer-2017

Mvh

Kapsejladschef/ Regattateam/Bestyrelse

Hellerup Sejlklub

 

HS afholder i denne vinter kursus i kapsejladsregler. Kurset afholdes efter Dansk Sejlunions retningslinjer og deltagelse giver adgang til de DS-kurser, der forudsætter regelkursus.

Kurset er rettet mod både nye og erfarne kapsejlere og omfatter:

  • Regelbogens opbygning og brug
  • Regler i båd-til-båd-situationer
  • Regler, der styrer afviklingen af kapsejladser
  • Protestbehandling

 Kurset afholdes over torsdagene 25. januar og 1. februar (kl. 19-21.30) samt lørdag d. 3. februar (kl. 9-15). Stedet er undervisningslokalet på 1. sal i klubhuset.

Underviser er Bjørn Anker-Møller, som er medlem af Appel- og Regeludvalget under DS.

Deltagergebyr er 150,-, dog er deltagelse gratis for juniormedlemmer af HS. Kurset er også åbent for medlemmer af andre sejlklubber under DS.

Der kræves tilmelding, uanset om man skal betale deltagergebyr eller ikke. Det sker via dette link: Nemtilmeld

presentation1 1200x681

Kære Medlemmer

Som en ekstra service til Jer, har vi i år valgt at lægge årets beretninger ud på hjemmesiden som optakt til generalforsamlingen. Således kan I som medlemmer allerede nu læse om, hvad der er foregået i de forskellige udvalg, samt forberede jeres konstruktive spørgsmål til bestyrelsen på generalforsamlingen.

Hermed kan vi skrue ned for mængden af tid, der bliver brugt på at kigge bagud, og op for tiden der bliver brugt på at kigge fremad gennem debat og dialog mellem klubbens medlemmer.

I finder alle årsberetningerne her: https://hellerupsejlklub.dk/index.php/da/generalforsamling-referat/1137-generalforsamling-2017

Bemærk, det kræver at I er logget på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se Jer alle til årets generalforsamling

Sejlerhilsner

Marie, Jan, Bertil, Thomas, Rasmus, Per, Peter og Simon, Hellerup Sejlklubs Bestyrelse

Emil

Lad drømmene flyde, og få et afbræk fra efterårets mørke aftener - Hellerup Sejlklub inviterer til klubaften og foredrag med Emil og Alfred fra Kurs mod Fjerne Kyster

13. oktober 2017 kl. 19-21. Middag fra kl 18. Sted: Hal 1

Hellerup Sejlklub er rigtigt glade for at kunne invitere alle medlemmer samt familie (omfatter partner, børn og forældre) til en herlig klubaften med spændende indlæg fra Emil og Alfred, som I nok alle kender fra TV-Serien "Kurs mod Fjerne Kyster" fra TV2.

I vil denne aften få en hel unik mulighed for at høre en fantastisk beretning fra drengene om forberedelse af turen samt fortællinger fra selve rejsen. Kom og bliv inspireret til jeres egne eventyr, eller mød op for at få en hyggelig aften med gode klubvenner og deres familier.


Emil Midé Erichsen (f.1990)

Skipper på Havanna

Som 11-årig overtog Emil selv rorpinden i sin første Optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i Europajolle og på landsholdet i Laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. Hjemme igen tog han job som sejlinstruktør og som produktionsassistent på blandt andet TV-programmet X-Factor. I sommeren 2013 kastede han sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en 3 år lang jordomsejling.

Interessen for sejlads kommer ikke fra fremmede. Emil er barnebarn af langturskaptajnen Troels Kløvedal, der med sit skib Nordkaperen, har sejlet verdenshavene tynde i knap 50 år. Sammen med sine forældre, Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé, er Emil selv opvokset på en båd og har fået interessen for sejlads ind med modermælken.

Det blev noget med at sejle

I dette underholdene og eksotiske foredrag tager Emil deltagerne med ud på en rejse ombord på båden Havana, og igennem nogle af de fantastiske oplevelser der følger med, når man smider fortøjningerne og man kaster sig selv ud i den store verden. 

Emil fortæller autentisk og indlevende om de overvejelser der ligger bag at hive tre år ud af kalenderen, når man er i starten af 20’erne, og det ansvar der ligger på en skippers skuldre. 

Med en god blanding af humor, alvor og historiefortælling tager Emil deltagerne bag om de populære TV programmer ”Kurs mod fjerne kyster” og med en tur ud på den blå planet.


Selve foredraget starter kl 19.00, men vi spiser sammen fra kl 18.00. Hovmesteren vil i dagens anledning servere en rigtig god omgang skipperlabskovs, som skal bestilles senest d. 8. oktober via NemTilmeld. Drikkevarer kan købes på dagen.

Da vi forventer stor tilslutning til dette event, skal tilmelding til foredrag og middag ske via NemTilmeld på nedenstående link.

TILMELDING TIL FOREDRAG OG MIDDAG

Tilmeldingen til foredraget er ikke bindende, men da vi har en begrænsning ift. hvor mange mennesker vi kan være i lokalet, er det nødvendigt for os på forhånd at have en ganske præcis ide om hvor mange der deltager, ligesom hovmesteren skal kunne sikre at der er mad til alle, der ønsker det.

Hvis du bliver forhindret i at deltage efter tilmelding, så ret din tilmelding via det link du modtager sammen med din bekræftelse pr email, eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så et andet medlem kan få del i fornøjelsen.

Vi lukker for tilmeldingen, når vi har nået loftet for hvor mange vi må være i Hal 1, så skynd jer at få familien tilmeldt til dette arrangement.


Arrangementet er forbeholdt medlemmer og deres familier, så husk gyldigt medlemskort og billetter på dagen!


Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

Klubbens hovmester byder velkommen i klubrestauranten, der er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.