HS Ungdomsfond

johan

Støt HELLERUP SEJLKLUBS UNGDOMSFOND ved at donere her.

Tak for støtten til vores ungdomssejlere!

Nyt Medlem

BlivMedlem

Hellerup Sejlklub optager gerne nye medlemmer, læs mere om indmeldelse her.

Junior

mrkerunding

Opstart for nye optimistsejlere 1. marts 2017

Tilmeld nu. Læs mere her.

Nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med seneste nyt. Opret en brugerprofil med dette link for at tilmelde dig.

HS Støttefond

penge

Hellerup Sejlklubs støttefond mangler medlemmer.

Støt unge sejlere til indkøb af grej eller båd, det koster 50 kr. om året.

Læs mere her.

FullSizeRender 1

Kære Medlemmer i Hellerup Sejlklub

Jeg vil gerne invitere dig til Klubaften torsdag den 2. marts kl. 19.00 – 21.30 i Hellerup Sejlklub i Restauranten. Bestyrelsen for Hellerup Sejlklub ønsker en klub, som summer af liv og aktivitet på vandet.

Vi ser en del muligheder, så vi har skrevet et oplæg til pejlemærker for strategi og udvikling af Hellerup Sejlklub. Oplægget viser nogle strategiske valg for klubben. Vi vil meget gerne præsentere vores forslag til pejlemærker og – ikke mindst – høre dine kommentarer og holdning til klubbens udvikling.

Vi vil også gerne give dig mulighed for at engagere dig som frivillig i klubbens udvikling. Vi vil præsentere konkrete muligheder, som du kan tage fat i. Vi ved, at du er ambitiøs - vi har mulighederne, der passer til dig.

Alle medlemmer er velkomne til denne klubaften. Vi ønsker, at unge og ældre deltager. Vi ønsker, at forældre deltager. Vi ønsker, at nye og erfarne medlemmer deltager. Vi er en mangfoldig sejlklub, og vi ønsker bred deltagelse i klubbens udvikling. Tag fat i dit sejlernetværk, og kom i flok torsdag den 2. marts.

Sejlerhilsner

Marie Dela Johnsen, Formand Hellerup Sejlklub

 

IMG 0224

Kære Børn, barnlige sjæle og festlige voksne.

På lørdag står det store fastelavnssøslag i Hellerup Havn. Vi mangler pirater, kaptajner, mytterister og andet godtfolk til at slå katten af tønden kl 14.

I år vil det være som søslag med tøndeslagning i havnen og efterfølgende, det store slag på terrassen. Husk derfor at klæde jer på efter forholdende, vi vil servere varm kakao, kaffe, the og hjemmebagte fastelavnsboller.

Hele herligheden koster kun 20 danske guldmønter pr. person.

 

 Kærlig hilsen

Liva & Mette Grønne, Ann Filipa, Malthe, Maria Vaupel, Formand & Assistent.

Kære medlemmer

 

Foåret nærmer sig og der skal derfor ryddes op i Hal 1. I bedes fjerne alt hvad i har hængende, liggende og stående i Hal 1. Fremadrettet skal alle master og andet der er opmagasineret markeres med Navn, medlems nr & telefon nr. Fra 1 april vil der blive opkrævet gebyr for master og ligende der opmagasineres i længere perioder. For enden af det grå bojeskur i Hal 1 er der en kurv med Manillamærker til mærkning af udstyr til opmagasinering.

 

Det der ikke er fjernet eller mærket vil den 19 marts blive lagt på depot og kan udleveres mod gebyr.

 

Bedste hilsener

Haludvalget.

Kapsejladstræningen starter torsdag den 9/3 kl. 19.00 (2 timer). Undervisningen henvender sig til uerfarne kapsejlere, men udelukker ikke mere erfarne. På sejladsdelen i april kræves det, at man har noget sejladserfaring, så man kan reagere på ordrer fra føreren af båden. 2.års elever fra Sejlerskolen forventes at kunne leve op til dette.

IMG 2106

Vi har i bestyrelsen besluttet at styrke juniorafdelingen, og jeg ser frem til - sammen med jer - at udvikle og opbygge en fantastisk ungdomsafdeling.

Til at starte med har vi opdelt det gamle juniorudvalg i to nye udvalg (samt lave et supplerende Elite- og Talentudvalg). De to nye udvalg er et Juniorudvalg for sejlere på 8 til ca. 15 år og et Ungdomsudvalg for sejlere på ca. 15 til 25 år. Vi skal nu have fundet medlemmer til de to udvalg og i gang med planlægningen for den kommende sæson.

Alle Hellerup-sejlere i aldersgruppen 15-25 år inviteres derfor til møde i klubben:

Tirsdag den 21/2, kl. 19.00

johan

Til minde om Paul Elvstrøm er der oprettet en ny fond: Hellerup Sejlklubs Ungdomsfond. Fondens formål er at fremme sportslige udviklingsmiljøer for ungdom i Hellerup Sejlklub, så der skabes bedst mulige rammer for, at unge aktive sejlere kan udvikle deres interesse for sejlsport.

Tiltrækning, udvikling og fastholdelse af unge sejlere kræver gode faciliteter, udstyr og trænere. Det kræver økonomi at give de retter rammer. Derfor – støt HELLERUP SEJLKLUBS UNGDOMSFOND ved at donere her.

Tak for støtten til vores ungdomssejlere!

NB Husk at tilskud der gives på denne måde er fradragsberettigede for giveren op til 15.000 kr. Se SKAT.dk.

FASTELAVNSFESTEN LØRDAG AFTEN er desværre aflyst på grund af for få tilmeldinger. 
Vi vil naturligvis opfordre alle der har lyst til, at mødes i klubben lørdag aften - der vil være øl på anlægget til fornuftige priser. Medbring selv mad og vin & spiritus.

Til jer der har betalt for at deltage i festen, kan selvfølgelig få jeres penge tilbage. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Det har ingen indflydelse på dagsarrangementet det bliver afholdt som planlagt og vi håber at se så mange glade ansigter som muligt til tøndeslagning til vands og på land.

IMG 4588

En enig kommunalbestyrelse besluttede i aftes at hædre sejlsportsmanden Paul Elvstrøm ved at navngive pladsen foran Hellerup Sejlklub, så den fremover kommer til at hedde ’Paul Elvstrøms Plads’ – samt at ændre Hellerup Sejlklubs adresse, så den fremover vil være Paul Elvstrøms Plads 1.

Paul Elvstrøm blev i 1996 kåret som det 20. århundredes største sportsmand i Danmark og anerkendes for at være den største sejler i den olympiske historie. Paul Elvstrøm deltog i otte olympiske lege fra 1948 til 1988 og vandt fire guldmedaljer i træk og vandt VM 13 gange.

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

Klubrestauranten er desværre lukket indtil vi har fundet en ny hovmester.

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.

Boatflex   vaffelbageren   harboe   gb