Jubilæum

HS Stander 1915-2015

Vi glæder os til at fejre Sejlklubbens 100 års jubilæum gennem hele 2015, men højdepunktet bliver en fest den 26. september 2015 og en reception på dagen d. 28. september!

Tursejlads

trekroner

Den 10. maj er der dagstur til Trekornerfortet. Se opslag i kalenderen.

Bliv bedre bådfører

Er du ny eller urutineret fører i klubbens 606'ere? Kom på vandet en masse gange henover sommeren, bliv bedre til de finere nuancer af sejlsportens håndværk og få nye venner i sejlklubben. Deltag i klubbens kursus "Bliv Bedre Bådfører" (BBB).

Læs mere her.

Aftenmatch


Forårets aftenmatcher er fra  5. maj, og første startprocedure er kl. 19.00

Kapsejlads


Hellerup Sejlklub arrangerer Øresund Dragon Championship den 16-17. maj, læs mere her.

Print

Promenadesejlads 19. April 2015

I strålende sol og blå himmel blev sejlsæsonen skudt i gang med standerhejsning, formandens tale og uddeling af duelighedsbeviser til nye førere. Formanden sendte også en hilsen til HS's unge dygtige sejlere som gør det godt på den internationale sejlarena. Dagen blev yderligere krydret med hele tre båd-dåber, som dels foregik i gården, men også ude på flydebroen. Efterfølgende bød klubben venner og sejlere på kold fadøl, vand og hyggeligt socialt samvær oppe på terassen. 

Ved 13 tiden stævnede flere 606-ere og andre af klubbens både, Grete, Berntsen og den nydøbte pyntede Bodil ud og promenerede på Øresund, nogle for en kort distance og andre et par timer, da vejret var lunt og der blæste blot en let brise. En perfekt dag for standerhejsning og promenadesejlads.

Print

Tilmelding til aftenmatch i 606

606 kryds

Nu er det blevet tid for 606-sejlere til at tilmelde sig tirsdagsmatcherne. Tilmeldingsliste er opslået i klubhuset og nedtages 29. april kl 20.

1. aftenmatch er tirsdag d. 5. maj.

Man kan kun tilmelde sig ved at skrive sig på listen i klubhuset. Ønsker man at tilmelde en besætning samlet, markeres det på listen. E-mail kan desværre ikke bruges - beklager!

Betingelserne er de samme som tidligere år, men for god ordens skyld:

Alle 606-brugere kan melde sig, og bådfordelingen foretages af fordelingsudvalget under SBU. Der gives prioritet til dem, der har påtaget sig arbejdsopgaver i klubben, fx som bådsmand.

Deltagergebyret er fastsat af SBU til 150 kr. pr. person. Indbetaling skal ske til følgende konto: reg. nr 0111 konto 8303 003 683 - senest 29. april. Tilmelding uden indbetaling er ikke gyldig.

Bådfordelingen for foråret offentliggøres senest søndag d. 3. maj kl. 16, ved opslag i HS og på hjemmesiden.

606-sejlerne skal stille med dommerhjælpere hver tirsdag, så alle skal være parat til at deltage i bemanding af dommerbåden. Uden dommere ingen aftenmatch!

Venlig hilsen
Fordelingsudvalget
Niels Kjøng / Bjørn Anker-Møller

Print

HS nye båd Nordborg 26 er ankommet til Hellerup havn

Hellerup Sejlklub har valgt at købe en Nordborg 26 som supplement til den eksisterende flåde af store både. Flere har allerede haft mulighed for at afprøve båden da den blev sejlet fra sin tidligere hjemhavn Jyllinge til Hellerup. 

Konceptet for brugen af Nordborg vil være på lige fod med brugen af klubbens øvrige store både.  Er man i forvejen fører på en af klubbens store både vil det alene være nødvendigt med en kortere introduktion for at blive godkendt som fører.  

Print

Mesterskabsaften 2014

Gentofte mesterskabsaften 2015Det var en festlig aften på rådhuset, hvor Gentofte Kommune fejerede alle mestrene fra 2014.

Kommunalbestyrelsen og borgmesteren er stolte af, at have så mange mestre i Gentofte Kommune, og synes, at det er en glæde at kunne fremhæve de mange flotte præstationer, og sender en stor tak til alle mestre, trænere, formænd og øvrige frivillige for den store indsats.

Samtidigt ønskes alle held og lykke i sportsåret 2015, og håber på gensyn til Mesterskabsaften i 2016.

De mestre fra HS, der ikke deltog og dermed gik glip af deres retmessige gave (og en hyggelig aften), bedes kontakte formanden angående afhentning. 

NB: HS har også uafhentede gaver fra mesterskabsaftenen 2014, som hyldede mesterne fra 2013! 

Print

Invitation til Bliv Bedre Bådfører

E89P0213

Kom på vandet en masse gange henover sommeren, bliv bedre til de finere nuancer af sejlsportens håndværk og få nye venner i sejlklubben.

Invitationen gælder alle medlemmer af HS over 18 år med Duelighedsbevis – typisk de, der har fået Duelighedsbevis de seneste 1-2 år, men f. eks. også medlemmer, der har holdt pause i længere tid.

Print

HS inviterer til Øresundsmesterskab samt DIF-DM for Drager

Dansk Drage Klub har i år bedt HS arrangere klassens Øresundsmesterskab og efterfølgende deres DIF-DM.

Stævnerne, som i år afholdes 16.-17. maj samt 22. - 24. maj, giver sejlerne en enestående mulighed for dels at teste deres form men også farvandet omkring Hellerup, umiddelbart inden afholdelsen af deres DIF-DM.

Derfor fokuserer HS på at gennemføre så mange, korte sejladser som muligt i løbet af de to dage under Øresundsmesterskabet, således at formen kan pudses af, inden det store DIF-DM der afholdes den efterfølgende weekend.

Læs mere om Øresundsmesterskabet og find indbydelsen her.

Læs mere om DIF-DM og find indbydelsen her.

Print

Husk kapsejladslicenser/klassebeviser

logo websejler

Dansk Sejlunion har venligt (men bestemt) gjort os opmærksom på at I skal huske jeres kapsejladslicenser (klassebeviser). 

Er der ikke betalt kapsejladslicens for 2015, så er der ingen kapsejlads!

Der sikkert mange undskyldningerne for manglende betaling, men ingen af dem godtages - specielt ikke, hvis man mener at det skyldes noget hos Dansk Sejlunion...

Dansk Sejlunion er dog klar til at hjælpe – helt op til starttidspunktet, da alle jo skal have chancen for at komme ud at kapsejle.

Med venlig hilsen

Hellerup Sejlklub og Dansk Sejlunion

Print

Deltagelse i frokosten ved standerhejsning

HS logo rund blå baggr 2015Vanen tro er bestyrelsen vært for en frokost efter standerhejsning, hvor vi invitere venner af klubben og nogle af vores egne.
Andre der har lyst til at deltage er imidlertid også meget velkomne, blot de tilmelder sig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og indbetaler 200,- på reg.nr. 9570 konto nr. 3020908, senest 12. april.
Mvh bestyrelsen

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

Klubbens hovmester byder velkommen i klubrestauranten, der er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. I vnterhalvåret er der kun aftenåbent på onsdage mellem 17:30 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22.

Nyd udsigten og f.eks. en af de 4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet...

Den første mandag i hver måned er der folkekøkken fra kl. 17:30 - ring og hør nærmere og bestil gerne bord!

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.