Jubilæum

Vi glæder os til at fejre Sejlklubbens 100 års jubilæum i september 2015.

Socialt

40årjubilæum

Sejlerskolen fejrer 40 års jubilæum med reception og fest lørdag den 30. august, læs mere her.

Tursejlads

Weekendtur til Hven den 23-24. august, se og tilmeld dig i kalenderen.

 

Aftenmatch

Efterårets aftenmatcher er fra 5. august til 9. september, og første startprocedure er kl. 18.30

Kapsejlads

Sejlsportsligaen-large

Sejlsportsligaen kommer til Hellerup Sejlklub den 22-24. august. Læs mere her.


Print

Tre hektiske dage i Hellerup

I denn weekend ligner Hellerup Havn ikke helt sig selv, og sejlsportsinteresserede fra hele Danmark vil følge med på nettet. Sejlsportsligaen er nemlig kommet til Hellerup med 18 klubhold og fuld mediedækning. Banen kommer til at ligge lige ud for havnen så der bliver også liv på molen. Samtidig dyster CB66 klassen om Danmarksmesterskab på en anden bane lidt længere mod nord.

Følg sejlsportsligaen direkte her.

 CB66 resultater findes her.

Print

Christian Lerche er stoppet i HS bestyrelse

Som overskriften siger (og som det fremgår mange steder) har Christian Lerche valgt at forlade HS bestyrelse, og det er som følge af hans nye arbejde som direktør for KDY.

Christian forlader ikke Hellerup Sejlklub, men bestyrelsen vil alligevel nævne lidt af alt det han har gjort for klubben, når nu han takker af... for denne omgang ...

Primært har Christian ( der startede som junior i 1976) været bestyrelsesmedlem i HS i to omgange 1987-1991 og 2010-2014, og medlem af Dansk Sejlunions Hovedbestyrelse 1995-2001.

Han har være medlem af kapsejladsudvalget i flere omgange siden 1982 (fik sin første dommeruddannelse 1981), blev International Race Officer i 2001, og har være baneleder ved over 250 kapsejladser, inkl. VM, EM og DM.

Bestyrelsen ønsker Christian god vind og glæder os til samarbejdet mellem klubberne, og til at ses i HS når det det er muligt.

Christian Lerche

Print

Både flyttes midlertidigt til Tuborg Havn

606linie

I forbindelse med weekendens ligastævne skal klubbens 606'ere flyttes til Tuborg havn fra onsdag den 20. august (efter skolesejlads) til søndag d. 24. august.

Klubbens ynglinge vil også blive flyttet til Tuborg Havn, mens de store både (Drabant 24, X79 og Albin Ballad) bliver liggende i Hellerup Havn under stævnet.

Alle Ø-sejl til 606'erne skal tages ned fra hal 1 og lægges i de respektive både.

Bådene skal ligge på sydmolen i Tuborg Havn, ind mod den inderste bro.

Print

Viking-pokalen endeligt overrakt

I går lykkedes det endeligt at få samlet "49er brothers" (Christian Peter Lübeck og Mads Emil Lübeck) i Hellerup Sejlklub, på et tidspunkt hvor både fotografen og formanden var til stede.

Print

Nyt kontorudstyr

 

På billedet ses vores ”nye” kontoransvarlige Annemette Tolstrup (som nu har passet kontoret i 3 måneder, mens Katrine Rud er stoppet) med de to skærmer, der er det synlige bevis på at vi har fået ny PC på kontoret.
For ca. 14 dage side strejkede vores gamle udstyr (der kørte Vista!!!) og da vi havde talt om at skifte, var der ikke langt til handling. Vi håber naturligvis at alle de gamle data kan overføres, men det tager nok lidt tid!
 

 

Print

Søren Dulong Andreasen vinder EM for Contender

Den europæiske elite fra Contender-klassen har de seneste dage afholdt deres Europamesterskaber ud for Kühlingsborn på den tyske Østersøkyst, ikke langt fra Rostock. 95 joller stillede til start. Stævnet sluttede i fredags, 1.august. I løbet af stævnet viste danskerne, at de bestemt hører til i verdenseliten. Den nye Europamesterskaber blev Søren Dulong Andreasen fra Hellerup Sejlklub. På en 3. plads kom Jesper Nielsen fra Aabenraa Sejlklub. Europamesterskabet var Søren Andreasens første EM-titel.

Grundlaget for Sørens sejr blev lagt på stævnets næstsidste dag med en imponerende serie på 2-1-1. På stævnets sidste dag skulle Søren blot holde tyskeren Max Billerbeck bag sig for at sikre sig sejren. Søren viste her, at han også behersker et par matchrace-tricks. Efter et par gode slag på toppen af tyskeren og selvfølgelig god fart lykkedes ”missionen” for Søren Dulong Andreasen, hvorved EM-titlen kom i huset.I 2013 vandt Søren VM i Contender-klassen, og med EM-titlen i år beviser han sit niveau. Især når vi betænker, at VM blev afviklet i hård luft, EM i let luft.  

 

Print

Ændring af bestyrelsen

På bestyrelsesmødet tirsdag d. 12. august 2014 valgtes Jan Sandberg som ny næstformand, samtidigt har bestyrelsen indsuppleret* Peter Stephensen Lübeck (foto) som ny kapsejlads ansvarlig.

Peter Stephensen Lübeck er ny kapsejlads ansvarlig.

 

Print

Jørgen Svendsen vinder EM i OK-jolle

Jørgen Svendsen fra Hellerup Sejlklub har vundet EM for OK-jolle. Stævnet blev afviklet i Steinhuder Meer ca. 100 km syd for Hamburg. Med 111 tilmeldte både blev der sejlet i to felter.I alt blev der til stævnet sejlet 6 sejladser. Flere var planlagt, men på grund af meget svag vind så baneledelsen sig nødsaget til at aflyse sejladserne de to sidste dage. Dette betød bl.a., at man ikke nåede at sejle i guld- og sølvfelt.

Jørgen Svendsen vandt stævnet med en serie på 1-31-3-1-1. Med en fratrækker giver det 7 points. På 2. pladsen kom tyskeren André Budzien med 10 points. Den forsvarende europamester Bo Petersen, også fra Hellerup Sejlklub, tog i år 3.pladsen. Fordi Bo sejlede i en anden gruppe end Jørgen og Budzien, nåede han faktisk ikke engang at sejle imod dem. På 8. pladsen kom endnu en Hellerup Sejlklub-sejler, nemlig Jørgen Lindhartsen. Udover at være en flittig OK-jolle-sejler sejler Jørgen også Finn og Star.  

Print

Yngling VM

Årets Verdensmesterskaber i den tidligere olympiske bådklasse Yngling blev med stor succes afholdt som en del af den traditionsrige Travemünde Woche i Tyskland. Som optakt til VM blev der sejlet Pre Worlds. Fra Hellerup Sejlklub deltog YDEN-195 med Frederik Zafiryadis, Mikkel Nørrelykke og Konrad Floryan.

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet. Klubrestauranten er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. Middag serveres alle dage mellem 18 og 21. Vinterhalvåret dog kun middag på tirsdage, onsdage og torsdage mellem 18 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.