Jubilæum

HS Stander 1915-2015

Vi har nu udsendt indbydelse til Sejlklubbens 100 års jubilæumsfest den 26. september. Hvis der er spørgsmål til dette kan man kontakte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Tursejlads

Weekendtur til Hven den 22-23. august, se og tilmeld dig i kalenderen.

 

Nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med seneste nyt. Opret en brugerprofil med dette link for at tilmelde dig.

Kapsejlads

trapezjolle

DM Trapez og U19 DM Yngling 29-30. august, læs mere her.

Fundraising

JenaKatjaII

Støt vores OL sejlere!

Læs mere HER

HS i tredje ligastævne 2015

Sidste weekend sikre vores hold i sejlsportsligaen at vi avancerede til 2. pladsen i den samlede stilling. Holdet ved 3. stævne bestod af: Trine Abrahamsen, Trine Palludan, Ida Hartvig og Nicolas Brandt Hansen.
Resultatet betød samtidigt at vi er blevet inviteret til at deltage i årets Sailing Champions League.
Hvem der skal repræsentere Hellerup Sejlklub afgøres ved en duel nu på søndag mellem de hold der i år har repræsenteret HS, nemlig ovenstående og holdet med Lucas Kier, Konrad Floryan, Frederik Berg og Mikkel Nørlykke!

Vi er ved at lægge absolut sidste hånd på jubilæumsbogen og håber at den er klar til jubilæet!

Der er et gratis eksemplar af bogen til hvert medlem (hvis man henter sit eksemplar indenfor 12 måneder!), ekstra eksemplarer kan købes for en endnu ikke fastsat pris.

Forsiden

HS 1915 -2015

Lørdag den 26. september 2015 fejrer vi Sejlklubbens 100 års jubilæum med en stor fest i hal 1.

Vi har sendt 840 personlige invitationer ud og har du ikke fået en invitation er det fordi klubben ikke har din (rigtige!) email-adresse!

Mangler du en invitation, så skriv en mail til formanden, og oplys dit navn og medlemsnummer.

Billetter skal købes via en ekstern side senest d. 19. september, men tilmeld dig hellere i dag end i morgen!

Bemærk også at klubben holder en reception på selve dagen d. 28. september!

Team Ulrikkenborg

Team Ulrikkeholm med Trine Palludan på holdet, vandet VM sølv til ISAF Womens Match Racing World Championship 2015 der sluttede søndag i Middelfart.

Holdet har sejlet finale 3 år i træk, og er kun lidt frustrerede over at det "kun" er blevet til sølv alle 3 gange...

tursejlads fotokon2007 n. rosenberg oldnnew CarouselImage

Dansk Sejlunion og Danmarks Idrætsforbund fortsætter den store fælles medlemsundersøgelse: Havets Motionister.

I undersøgelsens tredje fase fokusere på spørgsmål til klubbernes medlemmer, og Hellerup Sejlklub vil gerne opfordre vores medlemmer til at deltage.

For at deltage skal man i første omgang registrere sig via dette link , (http://www.tilmelding-havetsmotionister.dif.dk) hvor man skal indtaste e-mail og enkelte andre oplysninger. Herefter vil man blive kontaktet, når spørgeskemaet ligger klar. 

Læs mere om undersøgelsen her: http://sejlsport.dk/mere/havets-motionister

For at undersøgelsen skal blive succesfuld kræver det ca. 3500 svar, og da man samtidigt ønsker at den er repræsentativ og modsvarer medlemssammensætningen i Dansk Sejlunion, er det vigtigt at så mange som muligt deltager.

Besvarelser af medlemsundersøgelsen indgår i den samlede rapport "Havets Motionister: medlemsundersøgelsen", der færdiggøres i løbet af efteråret, men svarene er anonyme.

På forhånd tak for hjælpen!

Jen&Katja

Jena og Katja vandt søndag sølv ved EM for 49erFX der blev sejlet ved Porto i Portugal. Stævnets vindere Giulia Conti og Francesca Clapcich fra Italien endte på 57 point, det samme som Jena og Katja, men Italienerne have 2 tredje pladser, med Jena og Katjas ene.

Bronze går til søstrene Maiken Foght Schütt og Anne­Julie Schütt fra Horsens og på femtepladsen sidste års vinder Ida­ Marie Baad Nielsen og Marie Thusgaard Olsen fra Århus.
Altså 3 danske hold blandt de 5 bedste...

Vikingpokalen 2015 - ATVikingpokalen 2015 - JK

Som annonceret ved standerhejsning i april tilfaldt Vikingpokalen, også kaldet vintertræningspokalen, vores OL-kandidater Anders Thomsen, Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen.
Som de ambitiøse sejlere de er, var de naturligvis til søs under standerhejsningen og selv om vi har ventet og ventet, så lykkedes det os ikke at samle dem til et fælles foto.
Derfor nu to billeder, der viser overrækkelsen af trofæet fra formanden i sidste uge. Trofæet må de opbevare og udstille efter tur, og med hæderen og trofæet følger en donation på 5000,- kr til hver, hvor de 3000,- (ialt 9000,-) kommer fra Hellerup Banks Jubilæumsfond. HS takker fonden og ønsker de tre præmiemodtagere tillykke.

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

Klubbens hovmester byder velkommen i klubrestauranten, der er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. I vnterhalvåret er der kun aftenåbent på onsdage mellem 17:30 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22.

Nyd udsigten og f.eks. en af de 4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet...

Den første mandag i hver måned er der folkekøkken fra kl. 17:30 - ring og hør nærmere og bestil gerne bord!

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.

Boatflex

Charlottenlund/Klampenborg