Jubilæum

HS Stander 1915-2015

Vi glæder os til at fejre Sejlklubbens 100 års jubilæum gennem hele 2015, men højdepunktet bliver en fest den 26. september 2015 og en reception på dagen d. 28. september!

Nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med seneste nyt. Opret en brugerprofil med dette link for at tilmelde dig.

Fundraising

JenaKatjaII

Støt vores OL sejlere!

Læs mere HER

Vikingpokalen 2015 - ATVikingpokalen 2015 - JK

Som annonceret ved standerhejsning i april tilfaldt Vikingpokalen, også kaldet vintertræningspokalen, vores OL-kandidater Anders Thomsen, Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen.
Som de ambitiøse sejlere de er, var de naturligvis til søs under standerhejsningen og selv om vi har ventet og ventet, så lykkedes det os ikke at samle dem til et fælles foto.
Derfor nu to billeder, der viser overrækkelsen af trofæet fra formanden i sidste uge. Trofæet må de opbevare og udstille efter tur, og med hæderen og trofæet følger en donation på 5000,- kr til hver, hvor de 3000,- (ialt 9000,-) kommer fra Hellerup Banks Jubilæumsfond. HS takker fonden og ønsker de tre præmiemodtagere tillykke.

 

Kontoret har sidste åbningsdag før sommerferien onsdag d. 1. juli og åbner først igen 5. august.

Vi behandler stadigt mails, men forvent længere svartider.

Hellerup Sejlklub ønsker alle en god sommer, med fin vind og rolig sø :-)

IMG 8114

Torsdag den 18. og 25. juni fra 17:45-21:00 giver Hellerup Sejlklub klubbens medlemmer mulighed for at prøve én af klubbens 2 J/70'ere. Udover en godkendt skipper fra klubben er der plads til 3 gaster. Arrangementet henvender sig til klubbens voksne medlemmer. HUSK at være klar kl:17:45 så vi hurtigt kan få bådene i vandet og så ud og sejle. Vi mødes ved bådene inde i gården.

Har du/ I lyst til at komme på vandet én af de to dage så send en mail til Konrad på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Vel mødt

 

DSC 0791

Lørdag den 6. juni 2015 havde turudvalget annonceret den traditionsrige grilltur til Flakfortet. 22 friske sejlere mødtes i HS. Vejrudsigten var ikke så lovende som først antaget så vi besluttede at en tur langs kysten var et langt bedre valg. Seks 606ere stævnede ud fra HS flankeret af rosinen i pølseenden - Bodil. Flere både fik spileren op og flot så det ud i det azurblå vand ud for Skovshoved.

Vedbæk var målet og alle både kom fint i havn og fandt en plads. Ravn sørgede for drikkevarer og Henrik og Thomas fik hurtigt gang i grillen. En dejlig dag selvom vi ikke kom til Flakfortet. Vinden tiltog i løbet af eftermiddagen og med vinden ind fra NW så var vi hurtigt i HS. Tak til alle de glade sejlere der bidrog til at vi alle fik en herlig dag.
På gensyn til turudvalgets næste arrangement   SANKT HANS AFTEN.

 

tursejlads fotokon2007 n. rosenberg oldnnew CarouselImage

Dansk Sejlunions og Danmarks Idrætsforbunds fortsætter den store fælles medlemsundersøgelse: Havets Motionister.

I undersøgelsens tredje fase fokusere på spørgsmål til klubbernes medlemmer, og Hellerup Sejlklub vil gerne opfordre vores medlemmer til at deltage.

For at deltage skal man i første omgang registrere sig via dette link , (http://www.tilmelding-havetsmotionister.dif.dk) hvor man skal indtaste e-mail og enkelte andre oplysninger. Herefter vil man blive kontaktet, når spørgeskemaet ligger klar. 

Læs mere om undersøgelsen her: http://sejlsport.dk/mere/havets-motionister

For at undersøgelsen skal blive succesfuld kræver det ca. 3500 svar, og da man samtidigt ønsker at den er repræsentativ og modsvarer medlemssammensætningen i Dansk Sejlunion, er det vigtigt at så mange som muligt deltager.

Besvarelser af medlemsundersøgelsen indgår i den samlede rapport "Havets Motionister: medlemsundersøgelsen", der færdiggøres i løbet af efteråret, men svarene er anonyme.

På forhånd tak for hjælpen!

Der er kommet nye klubvarer:

  • Kasket 100,- kr.
  • Blazeremblem 150,- kr

begge dele kan købes i kontoret i kontortiden onsdag 17:30 til 19:00!

Kasket & blazeremblem

Prøv noget nyt juni 2015

Tak til de godt 30 hjælpere, der som bådfører, instruktør, grillansvarlig eller med andre vigtige roller, hjalp med at gøre dagen til en succes.

Godt 100 personer blev skrevet på listen og langt de fleste prøvede to eller flere bådtyper, og det dækkede over alt fra Optisimulator og stand-up paddel, over Feva, 29'er, Yngling, 606'er til X-79, J/70, Drabant  og Nordborg 26.

Deltagerne var et bredt sprektrum fra 7-8 årige børn til de mere voksne, og fra nybegyndere til de der gerne ville tilbage til sejlsporten efter kortere eller længere fraværd. 

Det hele gik fint uden den store ventetid og vi fik rigtig mange rosende ord med på vejen - de er hermed givet videre!.

Til almindelig oplysning afholder vi et lignende arrangement lørdag d. 15. august! 

JenaKatjaII

 Ja vi høre det tit – og JA! et godt formål med gode aktiviteter og faciliteter er værd at støtte. Derfor har Dansk Sejlunion gjort det nemt for os som sejlklub at oprette en indsamling, hvor privatpersoner eller virksomheder kan støtte os økonomisk.

Det har vi besluttet at benytte os af, og i dag går HS i luften med en indsamling til vores OL-talenter!

Læs og støt her

Alle er velkomne til at bidrage, både klubbens egne medlemmer, forældre eller lokale, som sætter pris på sejlklubben, og den forskel som vores sejlere gør! Så del gerne!

NB Dansk Sejlunion har sørget for betalingsmodul og sikkerhed. Se mere om indsamling hos betternow.org

Nu er det sidste udkald for gamle, ældre og nyere billeder, samt tekster, historier, annekdoter og lignende, HVIS det skal med i jubilæumsbogen. Send materialet til formanden Smiler

Sommerstemning ved det gamle klubhus!

HS rest
SOMMERSÆSONEN ER SKUDT I GANG
og efter lidt udfordringer i begyndelsen af sæsonen på personalesiden, er Restaurant Hellerup Sejlklub nu klar til en travl og solrig sommer i havnen.

Vi går en sommer i møde med nyt menukort og en række spændende arrangementer ,med bl.a. Jazz og Grill, og håber på dejligt dansk sommervejr.

Alle medlemmer af Hellerup Sejlklub, vil til disse arrangementer, få rabat på spisning i restauranten. Det er dog rigtig vigtigt, at du som medlem, husker at medbringe og fremvise dit medlemskort ved bestilling, da vi har en masse nye ansigter på tjenersiden som ikke kender dig endnu.

Mandag d. 25 maj, når pinsesolen danser, afholder vi allerede vores første arrangement.
Her kan du nyde vores pinsebuffet fra kl. 12:00 - 15:00 bestående af traditionelle danske frokostretter.
Prisen er kr. 180.- for medlemmer af Hellerup Sejlklub. Prisen for ikke-medlemmer er
kr. 225.- pr. pers.

Samme aften holder vi Grillarrangement på terrassen.
Her kan du fra kl. 17.30 bestille vores grillbuffet til kun kr. 180.- hvis du er medlem. Pris for ikke-medlemmer kr. 225.-

Så hold øje med vores hjemmeside www.restauranten.org, følg os på Facebook for sommerens kommende tiltag og husk bordbestilling sker på telefon: 39628803!

Vi glæder os meget til at se dig!

Med venlig hilsen
Hovmesteren

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

Klubbens hovmester byder velkommen i klubrestauranten, der er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. I vnterhalvåret er der kun aftenåbent på onsdage mellem 17:30 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22.

Nyd udsigten og f.eks. en af de 4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet...

Den første mandag i hver måned er der folkekøkken fra kl. 17:30 - ring og hør nærmere og bestil gerne bord!

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.

Boatflex

Charlottenlund/Klampenborg