Jubilæum

Stander - 1915-2015

Vi glæder os til at fejre Sejlklubbens 100 års jubilæum i september 2015.

Svømning

Svømning starter i uge 41 (onsdag den 8. oktober kl. 20) i Kildeskovshallen.

Generalforsamling

Den 25. november er der generalforsamling i Hellerup Sejlklub. Sæt kryds i kalenderen.

Diverse

HS logo rund blå small

I anledning af klubbens 100 års jubilæum har bestyrelsen valgt at få lavet en rentegning af vores logo i en mere moderne streg.

Regnskab

kasserer

Det endelige regnskabet for 2013-2014 er godkednt på generalforsmalingen og kan snart hentes her.

Bemærk at man skal være logget ind for at få adgang til regnskabet!

Hvis der er spørgsmål kan du sender en email til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .


Print

Veloverstået generalforsamling 2014

Tirsdag aften var der generalforsamling i Hellerup Sejlklub og lidt over 50 stemmeberettigede var mødt frem da formanden kl. 20 ringede på den stores klokke og bød velkommen.
Så blev der holdt et minuts stilhed til ære for to medlemmer, der var gået bort i løbet af året: Hans Fogh og Torben Zieler.
Der blev valg referent (Kirsten) og dirigent (Jesper Bøgild Eriksen), og så fremlagde formanden beretning for året efterfulgt af kasserens gennemgang af regnskab og budget (Ingen større indvendinger til noget her - se generelt det officielle referat der følger!)

Print

Medlemskartotek

kartotek

Vores regnskabs- og medlemsstyringssystem WinKAS Pro giver mulighed for at medlemmerne selv kan opdatere adresse, mail-adresse og mobil nr. etc.

Når I får jeres medlemskort tilsendt er der på brevet anført et computergenereret brugernavn og password, som kan bruges i topmenuen (den blå) der hvor der står: WinKAS kartotek

Af hensyn til klubbens mulighed for at kontakte medlemmerne er det vitalt at I snarest får logget ind og verificeret alle disse vitale kontakt oplysninger, eller får dem rettet!!

I får bl.a. mulighed for at ændre brugernavn og adgangskode, men da vi fra systemet kan se dit valg, bør du ikke bruge informationer som vi ikke bør kende. (Dette er "kun" et medlems styrings system - og ikke en bank!)

Skulle der være spørgsmål er du altid velkomme til at kontakte kontoret eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Print

DM i 49er

DM i 49er blev vundet af Mads Emil Lübeck og Nikolaj Hoffmann Buhl, som blev sejlet ved Århus.

IMG 3534

Print

Festlig afriggerfest i hal 1

Årets afriggerfest blev afholdt lørdag den 25. oktober i hal 1, og det belv en festlig fejring af sæsonen 2014!

Formand Jesper Kamp Nielsen holdt tale (se nederst i denne artikel), og mestrene blev hyldet for deres indsats på kapsejladsbanerne.

Ross Baird blev den lykkelige modtager af årets stander.

IMG 8186

Print

Regelkursus

Dansk Sejlunion tilbyder regelkursus den 29-30. november i Rungsted.

Kurset giver merit til opmands-, og dommer- og banelederkursus og er åbent for alle som er medlem af en DS sejlklub. Pris er 850 kr.

Tilmelding på www.sejlsport.dk senest 14. november.

regelkursus

 

Print

Anders Thomsen vinder VM sølv i 49'er

Anders Thomsen fra Hellerup Sejlklub har vundet sølv til vm i 49'er i spanske Santander sammen med Jonas Warrer fra KDY efter at de har sejlet sammen i to måneder.

AndersThomsen49er

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet. Klubrestauranten er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. Middag serveres alle dage mellem 18 og 21. Vinterhalvåret dog kun middag på tirsdage, onsdage og torsdage mellem 18 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.