Jubilæum

Vi glæder os til at fejre Sejlklubbens 100 års jubilæum i september 2015.

Skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , og fortæl om dine forslag til fejringen, og om hvordan du eventuelt kan hjælpe. Bestyrelsen vil til foråret nedsætte et formelt jubilæumsudvalg.

Standerhejsning


Sæt X i kalenderen søndag den 27. april kl. 12.00, hvor sejlklubben indbyder gæster og medlemmer til standerhejsning for sæsonen 2014

Tursejlads

Husk promenadesejladsen søndag den 27. april efter standerhejsningen. Se mere her.

Bliv bedre bådfører

Er du ny eller urutineret fører i klubbens 606'ere? Kom på vandet en masse gange henover sommeren, bliv bedre til de finere nuancer af sejlsportens håndværk og få nye venner i sejlklubben. Deltag i klubbens kursus "Bliv Bedre Bådfører" (BBB).

Læs mere her.

Kapsejlads


Hellerup Sejlklub arrangerer Øresund Dragon Championship den 10-11. maj, læs mere her.
hs_7343 hs_1173 slide2 hs_1179 hs_1248 hs_1195 hs_1306 hs_1351 hs_1412 hs_1498 hs_1427 hs_1517 hs_7289 hs_7275 hs_1615 hs_7296 hs_7299 hs_7303 hs_7317 hs_7337 hs_7511 slide3 49er_fx_9861 allan_anders_9923 bay_thorsell_9097 jena_katja_9245 melges24
Ny høfde ved Hellerup Havn
Sejlklubbens X-79'er "Berntsen"
Mesterskabsaften på Gentofte Rådhus

Print

Promenadesejlads ved standerhejsningen

Kom til årets første HS fællestur, "Promenade-sejladsen", søndag den 27. april kl. 11 til ca. 17.

Vi mødes kl. 11 for at ”pynter både”(se billede). Med et ordentlig drøn skydes klubstanderen til vejrs, og vi får et glas (klubben giver) på terrassen.

Se mere i kalenderen.

Print

Tilmelding til aftenmatch i 606

Nu er det blevet tid til at melde sig til tirsdagsmatcherne i foråret. Tilmeldingslisten er opslået i klubhuset og nedtages 30. april kl. 20.

Første aftenmatch er tirsdag den 6. maj.

Gebyret for deltagelse - som er et "internt" S-606 gebyr fastlagt af SBU - er 150 kr pr næse. I år vil det kun være muligt at indbetale via netbank på reg. nr 0111 konto 8303 003 683. Sidste rettidige indbetalingsdag vil være 1.maj.

Print

Invitation til Bliv Bedre Bådfører

E89P0213

Kom på vandet en masse gange henover sommeren, bliv bedre til de finere nuancer af sejlsportens håndværk og få nye venner i sejlklubben.

Invitationen gælder alle medlemmer af HS med Duelighedsbevis – typisk de, der har fået Duelighedsbevis de seneste 3-4 år, men f. eks. også medlemmer, der har holdt pause i længere tid.

Print

Turudvalgets ture 2014

Sejlsæsonen nærmer sig med lynets hast og Hellerup Sejlklubs turudvalg har nu planlagt forårs og efterårs sæsonens ture. Alle medlemmer af Hellerup Sejlklub kan deltage. Der kræves ikke særlige forudsætninger da der altid vil være erfarne sejlere med på turene. Læs mere om datoer og tilmelding!
Print

Resultater GB Easter Regatta dag 3

Både vind og strøm drillede deltagerne og arrangørerne på tredjedagen af Hellerup Sejlklubs GB Happy Easter Regatta med springende vind mellem 1 og 5 m/s og medstrøm på startlinjen. Der var også flere pauser med vindstille og vindspring. Der var samlet set hård kamp om de først placeringer og i to af klasserne var vinderne og andenpladserne a point. Peter Warrer (AaSK og KDY) vandt i Melges foran Peter Havn (HS og SSF) fordi Warrer havde flest andenpladser. I CB66 vandt Michael Casparij foran Mikkel West-Nørager (begge HS) med flest førstepladser. Se resultaterne her:

http://hellerupsejlklub.dk/index.php/da/gb-happy-easter-regatta-2014/resultat-gb-happy-easter-regatta-2014

 

Print

Nyt medlems- og bogholderisystem i Hellerup Sejlkub

Hellerup Sejlklub er skiftet til et nyt medlems- og bogholderisystem kaldet WinKas. Vi er nu i en overgangsfase (nok resten af året), hvor det gamle system kun bruges til reference, og der kan derfor opstå problemer, hvilket vi beder om forståelse for – og om ekstra tålmodighed!
Print

Kæntringsøvelser for Optimister

 

Juniorafdelingen har afholdt de årlige kæntringsøvelser i Kildeskovshallen med to af deres Optimistjoller.

Vi havde lånt springbassinet i 2 timer og de ca. 20 fremmødte sejlere havde god tid til at få lært eller finpudset deres teknik. Der var også tid til at teste hvor mange der kan sidde på en Optimist før den synker, og om der er luft oppe i skroget når jollen er kæntret.

Print

HS satser på J 70

Hellerup Sejlklubs bestyrelse har netop afgivet bestilling på to helt nye J 70 sportsbåde. Der er tale om et markant paradigmeskift for en af landets mest kapsejladsaktive og mest vindende sejlklubber. HS bakker dermed op bag Dansk Sejlunions anbefalinger om "Puls og vand i håret".

Print

Berntsen er sejlklar

Så er Berntsen klar til sæsonen 2014

Henrik, Kristine og jeg (Anders) var igår ude på årets første aftentur – rundt om Middelgrunden. Vejret var herligt, og hvor er det fedt endelig at kunne komme på Sundet.

Udover almindelig klargøring samt reparation af kølen, så har Berntsen i år fået nye vinduer, storskøde, spilerskøder, bompressening, flagspil & flag.

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet. Klubrestauranten er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. Middag serveres alle dage mellem 18 og 21. Vinterhalvåret dog kun middag på tirsdage, onsdage og torsdage mellem 18 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.