Jubilæum

Vi glæder os til at fejre Sejlklubbens 100 års jubilæum i september 2015.

Tursejlads

Tag med til "Fredag-Café-Sejlads" (11. juni til 1. august), se mere i kalenderen.

Diverse

kontor sommertid

Kontoret holder åbent hver onsdag i hele juli måned, med åbningstid fra kl. 16.30 til 19.00

Aftenmatch

Efterårets aftenmatcher er fra 5. august til 9. september, og første startprocedure er kl. 18.30

Kapsejlads

Sejlsportsligaen-large

Sejlsportsligaen kommer til Hellerup Sejlklub den 22-24. august.


Print

Sommer frutti-ture med X79 Berntsen

Fruttitur

Da Berntsen er hjemme denne sommer, så tilbyder vi hermed istedet Frutti-turer. Så alle der har lyst til at prøve en tur med klubbens senior sportsbåd, x79 – Berntsen kan melde sig til og medbring lidt frugt eller andet godt til turen ;-)

Tilmelding kan ske på opslagstavlen. Så mød op kl 18:00 på dagen medmindre andet aftales. Husk at give plads til andre ved at starte med bare at tilmelde til en tur og så tilmeld eventuelt senere hvis der er stadig er pladser.

Frutti-ture med Berntsen
Dato Førere
31. juli Ravn og Ross Baird
7. august Ravn og Peder HP
14. august Ross Baird og Peder HP
21. august Knud og Ross Baird
28. august Knud og Anders HH
Print

40 års jubilæumsfest for sejlerskolen

40årjubilæum

Sejlerskolens 40 års jubilæum vil blive fejret med en fest for medlemmerne, så sæt kryds i kalenderen lørdag den 30. august.

Mere information følger senere, men forvent en pris omkring 200-300 kr for maden, bar med øl, vin og cocktails, samt masser af dansemusik.

Print

Dansk sølv ved 49er Junior VM

lubecker uvm

49er-klassen nåede aldrig at få gennemført deres finalesejladser. Den lange ventetid lagde et stort pres på Mads Emil og Christian Peter Lübeck der ikke havde mange point til forfølgerne.

Forløsningen kom for de to Hellerup-sejlere, da finalesejladserne sent tirsdag blev opgivet og sølvmedaljerne var i hus.

"Det har været utrolig kaotiske forhold her på Aarhusbugten med rigtig store vindspring - det har handlet om at holde tungen lige i munden, og det synes jeg, vi har formået at gøre. Vi havde regnet med at tage en medalje, men hvilken karat det blev, det vidste vi ikke helt, så vi er fint tilfredse med en sølvmedalje," siger skipper Mads Emil Lübeck.

Fra den 8. juli stiller Mads Emil og Christian Peter Lübeck op til EM i Helsinki. Til september gælder det VM i Santander, Spanien, hvor OL-nationspladserne er på spil i de ti olympiske klasser.

Print

Prøv noget nyt dag med stor succes

 

img 9303 20140619 2037791863

img 9495 20140619 1085923141

Hellerup Sejlklub gennemførte årets første Prøv Noget Nyt dag i lørdags med stor succes. Der var 75 personer ude at sejle i alt fra optimistjoller til klubbens nye J/70 sportsbåd.

Tak til alle hjælpere for indsatsen!

Se flere af Per Heegaards billeder i fotogalleriet.

 

Print

Sejladsrestriktioner ved Skovshoved havn

Indsejling og udsejling fra Syd er nu forbudt i Skovshoved havn, grundet arbejdsområde. Dette er markeret med specialafmærkning og gule bøjer.

skovhoved

Arbejdet med udvidelsen af Skovshoved havn er ved at gå igang. Der er snart etableret områder både nord og syd for havnen hvor entreprenørens udstyr skal stå, og derefter kommer næste skridt, der involvere det sydlige område udenfor havnen.

Der vil blive udsat gule bøjer ud, der vil markere arbejdsområdet, som fremover vil være lukket for sejlads. Dette betyder også at man kun vil kunne sejle ud, nord om banenmolen. Området er allerede blevet offentliggjort af Søfartsstyrelsen og Efterretninger for Søfarende, og vil være markeret med 4 specialafmærkninger og en række gule bøjer.

Man kan selvfølgelig følge med på Skovshoved Havn's hjemmeside for yderligere information.

Print

"My Way" vinder NM for Drager

Det blev til to svære sejladser ved NM for Drager i HS i dag lørdag. Vinden drillede både sejlere og baneledelse. Under første sejlads var den en periode på første opkryds, hvor vinden stort set forsvandt. Baneleren havde is i maven og lod sejladsen fortsætte. Dagens sidste sejlads måtte gennem flere omstarter pga springende vind og agressive sejlere. 408 Søren Hvalsø blev taget under "sort flag". På første opkryds sprang vinden 50 grader og sejladsen måtte skydes af. Endelig i sidste forsøg kom vinden nogenlunde stabilt igennem til en kort fin sejlads, som David Holm vandt. Resultaterne er beregnet og DEN 266, My Way med Frank Berg, Søren Kæstel og Christian Rasmussen, HS, vinder suverænt. På andenpladsen Stockholm-sejleren Löhr med Jesper Bendix og Thomas Egeskov. Michael Schmidt, Malte Philipp og Mario Wagner fra Tyskland blir 3. Se foreløbige resultater her

Print

YDEN-195 vinder Yngling DM

I anledning af Taarbæks Sejlklubs 75 års jubilæum afholdt Taarbæk Sejlklub i weekenden d.14.-15.juni årets DIF Danmarksmesterskab for den tidligere OL-klasse Yngling. 16 både fra hele landet stillede til start. Fra Hellerup Sejlkub deltog 3 både. Der blev afviklet 7 sejladser i alt fra 1-10 m/s vind. Med en tællende serie på 1-1-1-2-3-3 blev Frederik Lange, Mikkel Nørrelykke og Konrad Floryan i YDEN-195 Danmarksmestre. 2. pladsen gik til Jørgen Ring med besætning, mens de to tidligere verdensmestre Mikkel Hartvig Andersen og Morten Reinhold erhvervede 3. pladsen. Hellerup Sejlklubs 2 øvrige deltagende besætninger blev samlet nr. 5 og 16.DM 2014 Taarbæk 3red

YDEN-195 i aktion under DM Foto: Katrine Bertelsen                                                  

Med Frederik Langes sejr i år har Hellerup Sejlklub vundet DIF DM'et for Ynglinge de seneste 4 år. For Frederik Lange var det ovenikøbet 3 år i træk, mens Konrad Floryan vandt i 2011, 2013 og 2014. For Mikkels Nørrelykkes vedkommende var det første gang, han kunne stå øverst på skamlen ved et Dansk Mesterskab.  

Næste større stævne for besætningen er VM om tre uger. I år er begivenheden en del af Travemünder Woche, Tyskland.

frederik langekonrad florianmikkel nørelykke 4127red

Foto: Per Heegaard

 

Print

Mads Christensen vinder 2. udtagelsesstævne

Torsdag aften afholdte Hellerup Sejlklub det 2. udtagelsesstævne til Sejlsportsligaen i klubbens J/70'ere. Vejret bød på sol og 4-8 m/sek. Formatet var en indledende runde efterfulgt af en finale. Der blev sejlet bedst ud af fem sejladser. Den indledende runde vandt Mikkel Palliudan med besætning over Nicolas Brandt Hansen og besætning. I finalen skulle Mikkel Palludan møde vinderen af det 1. udtagelsesstævne Mads Christensen. Mads Christensen trak her det længste strå og gik ubesejret igennem. Det bliver således Mads Christensen, Morten Halkjær, Kristian Kvid Sørensen og Casper Peetz, der skal repræsentere Hellerup Sejlklub til det 2. Sejlsportsligastævne der sejles fra d. 20.-22. juni i Sønderborg. 

Du læse mere om Sejlsportsligaen på http://sejlsportsligaen.dk/ 

Print

HS vandt første ligastævne

lige vindere rungsted

 

Hellerup Sejlklub står som vindere af det første af fire stævner i DS' nye Sejlsportsliga. Med seks 1., en 2., en 3. og en 5. plads opnåede HS 47 point, mens KDY på andenpladsen fik 45. Dermed går HS videre i ligaen med maksimale 18 ligapoint, mens KDY har 17. Der blev ikke sejlet meget søndag på grund af meget svag vind. Kun 12 hold kom på vandet, mens baneledelsen måtte opgive sejladsen for de sidste seks. I dagens sejlads tyvstartede HS' hold men fik sejlet sig op på en tredjeplads i sejladsen. Da KDY samtidig vandt sin sejlads søndag, blev afstanden mellem de to klubber indsnævret, men føringen var alligevel sikker. Tak til Mads Christensen, Trine Abrahamsen, Ida Hartvig og Morten Halkjær, som denne gang udgjorde HS'hold. Billedet er fra præmieuddelingen, hvor der var champagne til vinderne - og alle som stod i nærheden. Se resultaterne og den samlede stilling på ligaens hjemmeside.

Print

Turudvalgets ture 2014

Sejlsæsonen nærmer sig med lynets hast og Hellerup Sejlklubs turudvalg har nu planlagt forårs og efterårs sæsonens ture. Alle medlemmer af Hellerup Sejlklub kan deltage. Der kræves ikke særlige forudsætninger da der altid vil være erfarne sejlere med på turene. Læs mere om datoer og tilmelding!

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet. Klubrestauranten er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. Middag serveres alle dage mellem 18 og 21. Vinterhalvåret dog kun middag på tirsdage, onsdage og torsdage mellem 18 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.