Jubilæum

HS Stander 1915-2015

Vi glæder os til at fejre Sejlklubbens 100 års jubilæum gennem hele 2015, men højdepunktet bliver en fest den 26. september 2015 og en reception på dagen d. 28. september!

Tursejlads

drinks

NYD SOMMEREN. Tag med på Fredags-Café-Sejlads

Nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med seneste nyt. Opret en brugerprofil med dette link for at tilmelde dig.

Kapsejlads

trapezjolle

DM Trapez og U19 DM Yngling 29-30. august, læs mere her.

Fundraising

JenaKatjaII

Støt vores OL sejlere!

Læs mere HER

HS 1915 -2015

Lørdag den 26. september 2015 fejrer vi Sejlklubbens 100 års jubilæum med en stor fest i hal 1.

Der bliver tale om delvis egenbetaling (med støtte fra Jubilæumsfonden), hvilket I kan læse mere om her på hjemmesiden, og i den personlige invitation, der kommer til alle medlemmer!

Billetter sælges fra medio i august, men reserver allerede aftenen nu!

Bemærk også at klubben holder en reception på selve dagen d. 28. september!

Jen&Katja

Jena og Katja vandt søndag sølv ved EM for 49erFX der blev sejlet ved Porto i Portugal. Stævnets vindere Giulia Conti og Francesca Clapcich fra Italien endte på 57 point, det samme som Jena og Katja, men Italienerne have 2 tredje pladser, med Jena og Katjas ene.

Bronze går til søstrene Maiken Foght Schütt og Anne­Julie Schütt fra Horsens og på femtepladsen sidste års vinder Ida­ Marie Baad Nielsen og Marie Thusgaard Olsen fra Århus.
Altså 3 danske hold blandt de 5 bedste...

 drinks

Det er sommerferie....Det er oven i købet blevet RIGTIG SOMMER! Skal bådene holde sommerferie i havnen? Nej!!

Derfor arrangerer turudvalget Fredags-Café-Sejlads hver fredag i juli. Første gang 3.juli. Sidste gang 31.juli.

Vi mødes kl 17:30. Tager en kort sejltur ud på Øresund. I en nærliggende havn eller tilbage i Hellerup, tager vi på cafe eller på stranden. Får lidt at spise eller blot en kold fredags-øl, en mojito, eller hvad du er i stemning til.

Det er simpelt. Det er hyggeligt og afslappet. Det er dejligt og ...SOMMER

Vel mødt til ALLE, som har lyst til sejlads på lyse sommeraftener

Charlotte (turudvalget)

 

Kontoret har sidste åbningsdag før sommerferien onsdag d. 1. juli og åbner først igen 5. august.

Vi behandler stadigt mails, men forvent længere svartider.

Hellerup Sejlklub ønsker alle en god sommer, med fin vind og rolig sø :-)

 

DSC 0791

Lørdag den 6. juni 2015 havde turudvalget annonceret den traditionsrige grilltur til Flakfortet. 22 friske sejlere mødtes i HS. Vejrudsigten var ikke så lovende som først antaget så vi besluttede at en tur langs kysten var et langt bedre valg. Seks 606ere stævnede ud fra HS flankeret af rosinen i pølseenden - Bodil. Flere både fik spileren op og flot så det ud i det azurblå vand ud for Skovshoved.

Vedbæk var målet og alle både kom fint i havn og fandt en plads. Ravn sørgede for drikkevarer og Henrik og Thomas fik hurtigt gang i grillen. En dejlig dag selvom vi ikke kom til Flakfortet. Vinden tiltog i løbet af eftermiddagen og med vinden ind fra NW så var vi hurtigt i HS. Tak til alle de glade sejlere der bidrog til at vi alle fik en herlig dag.
På gensyn til turudvalgets næste arrangement   SANKT HANS AFTEN.

 

Team Ulrikkenborg

Team Ulrikkeholm med Trine Palludan på holdet, vandet VM sølv til ISAF Womens Match Racing World Championship 2015 der sluttede søndag i Middelfart.

Holdet har sejlet finale 3 år i træk, og er kun lidt frustrerede over at det "kun" er blevet til sølv alle 3 gange...

Vikingpokalen 2015 - ATVikingpokalen 2015 - JK

Som annonceret ved standerhejsning i april tilfaldt Vikingpokalen, også kaldet vintertræningspokalen, vores OL-kandidater Anders Thomsen, Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen.
Som de ambitiøse sejlere de er, var de naturligvis til søs under standerhejsningen og selv om vi har ventet og ventet, så lykkedes det os ikke at samle dem til et fælles foto.
Derfor nu to billeder, der viser overrækkelsen af trofæet fra formanden i sidste uge. Trofæet må de opbevare og udstille efter tur, og med hæderen og trofæet følger en donation på 5000,- kr til hver, hvor de 3000,- (ialt 9000,-) kommer fra Hellerup Banks Jubilæumsfond. HS takker fonden og ønsker de tre præmiemodtagere tillykke.

Prøv noget nyt juni 2015

Tak til de godt 30 hjælpere, der som bådfører, instruktør, grillansvarlig eller med andre vigtige roller, hjalp med at gøre dagen til en succes.

Godt 100 personer blev skrevet på listen og langt de fleste prøvede to eller flere bådtyper, og det dækkede over alt fra Optisimulator og stand-up paddel, over Feva, 29'er, Yngling, 606'er til X-79, J/70, Drabant  og Nordborg 26.

Deltagerne var et bredt sprektrum fra 7-8 årige børn til de mere voksne, og fra nybegyndere til de der gerne ville tilbage til sejlsporten efter kortere eller længere fraværd. 

Det hele gik fint uden den store ventetid og vi fik rigtig mange rosende ord med på vejen - de er hermed givet videre!.

Til almindelig oplysning afholder vi et lignende arrangement lørdag d. 15. august! 

JenaKatjaII

 Ja vi høre det tit – og JA! et godt formål med gode aktiviteter og faciliteter er værd at støtte. Derfor har Dansk Sejlunion gjort det nemt for os som sejlklub at oprette en indsamling, hvor privatpersoner eller virksomheder kan støtte os økonomisk.

Det har vi besluttet at benytte os af, og i dag går HS i luften med en indsamling til vores OL-talenter!

Læs og støt her

Alle er velkomne til at bidrage, både klubbens egne medlemmer, forældre eller lokale, som sætter pris på sejlklubben, og den forskel som vores sejlere gør! Så del gerne!

NB Dansk Sejlunion har sørget for betalingsmodul og sikkerhed. Se mere om indsamling hos betternow.org

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

Klubbens hovmester byder velkommen i klubrestauranten, der er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. I vnterhalvåret er der kun aftenåbent på onsdage mellem 17:30 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22.

Nyd udsigten og f.eks. en af de 4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet...

Den første mandag i hver måned er der folkekøkken fra kl. 17:30 - ring og hør nærmere og bestil gerne bord!

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.

Boatflex

Charlottenlund/Klampenborg