Jubilæum

Vi glæder os til at fejre Sejlklubbens 100 års jubilæum i september 2015.

Afriggerfest

Lørdag den 25. oktober afholdes afriggerfest i sejlklubben, hvor vi hylder de frivillige kræfter og alle de mange mestre i 2014.

Svømning

Svømning starter i uge 41 (onsdag den 8. oktober kl. 20) i Kildeskovshallen.

Generalforsamling

Den 25. november er der generalforsamling i Hellerup Sejlklub. Sæt kryds i kalenderen.

Nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med seneste nyt. Opret en brugerprofil med dette link for at tilmelde dig.


Print

HS med i Sailing Champions League

Hellerup Sejlklub deltager i Sailing Champions League, som bliver sejlet i Københavns Havn.

Kom ind til lystbådehavnen ved Langelinie og støt Mads Christensen med besætning, der stiller op for Hellerup Sejlklub! De sejler også søndag fra kl. 9-13.

E89P1063

E89P0905

Print

Prøve i praktisk sejlads gennemført

Lørdag den 4. oktober blev den praktiske prøve til duelighedsprøven gennemført for både voksne og juniorer. Alle bestod prøven, og vi ønsker tillykke med resultatet!

foerer2014

Print

Afriggerfest 25. oktober

Den 25. oktober kl. 18:30 er der afriggerfest, hvor klubben inviterer til middag for at takke de mange frivillige (instruktører, bådsmænd, kapsejladshjælpere etc.), og hvor vi hylder årets vindere på kapsejladsbanerne.

Øvrige medlemmer er naturligvis også meget velkomne til at deltage i festivitassen og være med til at afslutte sæsonen. Tilmelding sker ved at skrive en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , med angivelse af hvem der deltager.

Prisen er kr. 250.- per person, og beløbet der dækker middagen (i år braiseret svinenakke på græskarpuré efterfulgt af gammeldags æblekage), bedes indbetalt ved at overføre beløb via netbank som girokort +01 "3020908" (husk at angive navn på den person indbetalingen gælder!). (Alternativt kan man overføre til klubbens bank via reg.nr. 9350 konto 3020908)

Tilmelding og betaling senest den 20. oktober.

På festligt gensyn
Formanden

Print

Suveræne vindere i Contender og A-Cat

 

Hellerup Sejlklub afviklede i weekenden klassemesterskaber for Contender og A-Cat. Lørdag blev der kæmpet i hård vind, men søndag viste vinden sig mere human med 5-7 m/s fra springende vestlige retninger. Det blev til i alt 10 sejladser for A-Cat og ni for Contender. Størst drama stod Tom Bojland i A-Cat for da han i en gaterunding med stor fart torpederede en foransejlande tysker. Værst gik det dog ud over Toms egen båd, der flækkede en halv meter af det ene skrog. Protestkomitéen gav ikke Tom medhold i en efterfølgende protest, så fejlen var felt hans egen. Søren Andreasen fra Hellerup vandt overbevisende i Contenderklassen, mens Pontus Johnsson fra Ystad brillierede i A-Can med syv førstepladser ud af ti sejladser. Per Heegaard var på vandet med sit kamera:

Print

Enkel Kapsejlads

 Husker du din første kapsejlads?

Det kan godt være en lidt af en mundfuld - det med at komme i gang med kapsejlads. For at give unge jollesejlere en mulighed for et komme godt i gang er Dansk Sejlunion kommet op med konceptet Torm Enkel Kapsejlads.

Print

DM i 49er

DM i 49er blev vundet af Mads Emil Lübeck og Nikolaj Hoffmann Buhl, som blev sejlet ved Århus.

IMG 3534

Print

Anders Thomsen vinder VM sølv i 49'er

Anders Thomsen fra Hellerup Sejlklub har vundet sølv til vm i 49'er i spanske Santander sammen med Jonas Warrer fra KDY efter at de har sejlet sammen i to måneder.

AndersThomsen49er

Print

Klassemesterskaber i hård vestenvind

Hellerup Sejlklub afholder denne weekend de uofficielle mesterskaber for A-Cat og Contender. 15 A-Cat og 25 Contender fra Canada, Østrig, Tyskland, Sverige og selvfølgelig Danmark har fundet vej til Øresund. 

Sejladserne var præget af hård vestenvind mellem 7 og 11 m/s, som sprang lige så meget som den plejer på Øresund i vestenvind.

Rigtig mange deltagere havde problemi den forholdsvis hårde vind, og det kan ses på resultatlisterne med mange udgåede som følge af småskader eller hvis rorsmanden ikke syntes det var sjovt længere. Derfor blev det også kun til 4 sejladser for hver klasse. 

I COntenderklassen er Hellerups lokale multimester suveræn med fire prikker i dagens sejladser. Tilsvarende dominerede Pontus Johnsson fra Ystad med fire førstepladser i A-Cat. Der sejles igen søndag. Du finder resultaterne her.

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet. Klubrestauranten er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. Middag serveres alle dage mellem 18 og 21. Vinterhalvåret dog kun middag på tirsdage, onsdage og torsdage mellem 18 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.