Jubilæum

Vi glæder os til at fejre Sejlklubbens 100 års jubilæum i september 2015.

Socialt

oktoberfest

Kom til oktoberfest i restauranten den 10. oktober, se mere her.

Afriggerfest

Lørdag den 25. oktober afholdes afriggerfest i sejlklubben, hvor vi hylder de frivillige kræfter og alle de mange mestre i 2014.

Svømning

Svømning starter i uge 41 (onsdag den 8. oktober kl. 20) i Kildeskovshallen.

Kapsejlads

606maerke

Hellerup Sejlklub indbyder til DM i 606 den 20-21. september, læs mere her.


Print

Sejltur i september solen til Tre Kroner Fortet og Flakfortet

14 friske sejlere, heraf 9 elever, mødte op lørdag den 6. september kl. 10 med forventning om en tur til Saltholm, men havnen er endnu ikke sejlbar for mere end en enkelt båd siden stormen Bodil sidste år. I øvrigt var vindretningen også ugunstig for den smalle rende, hvor man skal sejle 116 grader. Vi endte på Tre Kroner Fortet, som nu kan besejles af lystsejlere uden tilladelse. En stor oplevelse og dejligt at spise madpakke i solen på fæstningen med udsigt over Københavns havn.

Print

606 DM nu også klubmesterskab

HS er i weekenden 20.-21. september vært for DS Danmarksmesterskab for 606. Det er nu besluttet at stævnet samtidig er HS' klubmesterskab for klassen - med håbet om at alle HS' 606'ere tilmelder sig. Indbydelsen er rettet i overensstemmelse med dette. Du finder NoR her. Foto er medaljetagerne fra DM i 2013.

Print

Puls og Champagne i håret

Sejlsportsliga 2014

Det fjerde ligastævne blev i weekenden afholdt i Aarhus og det blev både spændende og forventeligt.

Spændende fordi der ud over selve podiepladserne også skulle sejles om deltagelse i sejlsportens Champions League (http://sailing-championsleague.com/), samt om nedrykning til 2. division.

Forventeligt fordi Mads Christensen havde tolv point ned til nummer 2, hvilket betød at hvis Mads bare blev nr. 6 eller bedre ville Hellerup Sejlklub vinde.

Men Mads og hans besætning vandt stævnet og dermed blev Hellerup Sejlklub dansk mester for klubhold 2014, og derfor kom formanden også med på tribunen – og fik Champagne i håret!

Print

Bronze til sejlklubbens juniorer ved J/80 DM

Fra Hellerup Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub deltog for første gang det blandede sejlhold med Lucas Lier, Emil Max Møller, Frederik Berg og Konrad Floryan ved weekendens DM i den populære sportsbåd J/80. Stævnet blev afholdt af Nivå Bådlaug. I alt 21 både fra Sverige, Tyskland og Danmark deltog. Vejret bød på kraftig vind og regn.

Print

Søren Pehrsson suveræn i CB66

Hellerupbesætningen Søren Pehrsson med gasterne Niels Bjerregaard og Mikojal Bjørnholm vandt særdeles komfortabelt det danske mesterskab i CB66, som blev sejlet i Hellerup i den forgangne weekend samtidig med at klubben var vært for sejlsportsligaens 3. stævne. På 2. og tredjepladsen var der også Hellerupsejlere. Michael Casparig, Ulrik Andreasen og Simon Mørup Petersen (Hellerup) blev nummer to, mens Eigil Mølgaard og Rasmus Knude (Sundet/Hellerup) blev 3. Med hele 19 sejladser på tre dage var mesterskabets sportslige fundament overbevisende. Resultatliste.

 

E89P0184

E89P9841

 

 

Print

Christian Lerche er stoppet i HS bestyrelse

Som overskriften siger (og som det fremgår mange steder) har Christian Lerche valgt at forlade HS bestyrelse, og det er som følge af hans nye arbejde som direktør for KDY.

Christian forlader ikke Hellerup Sejlklub, men bestyrelsen vil alligevel nævne lidt af alt det han har gjort for klubben, når nu han takker af... for denne omgang ...

Print

Turudvalgets tur til Hven alias Humlebæk

Lørdag den 23. august 2014 mødte 14 friske sejlere op i HS for at deltage i turudvalgets weekend tur til Hven. Vejrudsigten var ikke den mest lovende med hård vind, regn og mere vind. Vores kyndige turskipper Niels Kjøng besluttede derfor at Hven nok var for hård en kost især søndag. Istedet satte vi kursen mod Humlebæk hvilket skulle vise sig at være et godt valg. Humlebæk havn er en meget hyggelig lille havn med mulighed for aftenhygge ved grillen, en lille teltplads og så den betagende udsigt mod Hven!

Print

Roskilde vandt ligastævnet i Hellerup

 

Det blev Roskilde Sejlklub, som vandt ligastævnet i Hellerup i weekenden 22.-24. august. Hellerup har vundet første og blev tre'er i andet stævne og fører da også stadig sejlsportsligaen sammenlagt. Men flere klubber viste i Hellerup, at de under de meget svære vindforhold godt kunne udfordre Hellerup, som også denne gang havde Mads Christensen ved roret. Finalerne i Aarhus om 14 dage kan dermed godt blive mere spændende end godt er. 

Print

Viking-pokalen endeligt overrakt

I går lykkedes det endeligt at få samlet "49er brothers" (Christian Peter Lübeck og Mads Emil Lübeck) i Hellerup Sejlklub, på et tidspunkt hvor både fotografen og formanden var til stede.

More Articles...

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet. Klubrestauranten er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. Middag serveres alle dage mellem 18 og 21. Vinterhalvåret dog kun middag på tirsdage, onsdage og torsdage mellem 18 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.