Jubilæum

Vi glæder os til at fejre Sejlklubbens 100 års jubilæum i september 2015.

Socialt

40årjubilæum

Sejlerskolen fejrer 40 års jubilæum med reception og fest lørdag den 30. august, læs mere her.

Nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med seneste nyt. Opret en brugerprofil med dette link for at tilmelde dig.

Aftenmatch

Efterårets aftenmatcher er fra 5. august til 9. september, og første startprocedure er kl. 18.30

Kapsejlads

606maerke

Hellerup Sejlklub indbyder til DM i 606 den 20-21. september, læs mere her.


Print

Bronze til sejlklubbens juniorer ved J/80 DM

Fra Hellerup Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub deltog for første gang det blandede sejlhold med Lucas Lier, Emil Max Møller, Frederik Berg og Konrad Floryan ved weekendens DM i den populære sportsbåd J/80. Stævnet blev afholdt af Nivå Bådlaug. I alt 21 både fra Sverige, Tyskland og Danmark deltog. Vejret bød på kraftig vind og regn.  Holdet lagde ud med en acceptabel 4. plads. Herefter fulgte en serie på 8-9-1-5. Efter lørdagens til tider lidt skuffende resultater lå holdet på en samlet 5. plads. Det var således alt eller intet om søndagen, hvis holdet skulle gøre sig nogen forhåbninger om at komme i top 3. Om søndagen var vinden yderligere tiltaget; - noget der for besætningen var en fordel. De lagde ud med 1. plads. I 2. sejlads måtte de desværre ned og rette en tyvstart. Båden endte derfor som femmer i mål. I 3. sejlads blev det til stævnets tredje 1.plads. På trods af at klokken ikke var mere end 13:30, valgte banelederen at sende bådene i havn og takke for denne gang. Drengene kunne nu ellers godt have brugt en 9. sejlads for at rette op på lørdagens dårlige sejladser! Vinder af stævnet blev Johnny Jensen fra Sønderborg Yacht Klub, mens det blandede hold fra Hellerup/KDY kom ind på en hæderlig 3. plads. Hermed kunne de hjemføre bronzemedaljerne. 

Print

Turudvalgets tur til Hven alias Humlebæk

Lørdag den 23. august 2014 mødte 14 friske sejlere op i HS for at deltage i turudvalgets weekend tur til Hven. Vejrudsigten var ikke den mest lovende med hård vind, regn og mere vind. Vores kyndige turskipper Niels Kjøng besluttede derfor at Hven nok var for hård en kost især søndag. Istedet satte vi kursen mod Humlebæk hvilket skulle vise sig at være et godt valg. Humlebæk havn er en meget hyggelig lille havn med mulighed for aftenhygge ved grillen, en lille teltplads og så den betagende udsigt mod Hven!

Print

Ekstraordinær udtagelse til det 4. Sejlsportsliga stævne

Hellerup Sejlklub afholder ons. d. 27. august ekstraordinært udtagelse til det 4. Sejlsportsligastævne der sejles i Århus fra d. 5.-7.september. Start kl 18:00. Hvis I ønsker at stille med et hold bedes I senest onsdag kl. 14 sende en mail til Konrad på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Formatet bliver at alle møder hinanden 1-2 gange. Vinderen af Round Robin møder Mads Christensen der som vinder af den forrige udtagelse er direkte kvalificeret til finalen der sejles samme aften. Såfremt man ikke betaler kontingent for brug af J/70'erne koster deltagelsen 500 kr. 

Print

Roskilde vandt ligastævnet i Hellerup

 

Det blev Roskilde Sejlklub, som vandt ligastævnet i Hellerup i weekenden 22.-24. august. Hellerup har vundet første og blev tre'er i andet stævne og fører da også stadig sejlsportsligaen sammenlagt. Men flere klubber viste i Hellerup, at de under de meget svære vindforhold godt kunne udfordre Hellerup, som også denne gang havde Mads Christensen ved roret. Finalerne i Aarhus om 14 dage kan dermed godt blive mere spændende end godt er. 

Print

HS i førertrøjen på begge baner

Hellerup er vært for Sejlsportsligaens tredje stævne og Danmarksmesterskab for CB66. Midtvejs gennem arrangementet dominerer HS på begge baner. Der er sejlet seks sejladser i sportsbådsligaen og HS hold med Mads Christensen ved roret fører med 33 point foran Skovshoved som har 30. På CB66 banen fører Søren Pehrsson overlegent. 

Følg ligasejladserne med resultater og streaming her. Kl 16 sendes live TV med kommentarer.

 Foreløbige resultater efter 12 sejladser

Kig ned på havnen og giv vores hold din støtte!

Print

Christian Lerche er stoppet i HS bestyrelse

Som overskriften siger (og som det fremgår mange steder) har Christian Lerche valgt at forlade HS bestyrelse, og det er som følge af hans nye arbejde som direktør for KDY.

Christian forlader ikke Hellerup Sejlklub, men bestyrelsen vil alligevel nævne lidt af alt det han har gjort for klubben, når nu han takker af... for denne omgang ...

Primært har Christian ( der startede som junior i 1976) været bestyrelsesmedlem i HS i to omgange 1987-1991 og 2010-2014, og medlem af Dansk Sejlunions Hovedbestyrelse 1995-2001.

Han har være medlem af kapsejladsudvalget i flere omgange siden 1982 (fik sin første dommeruddannelse 1981), blev International Race Officer i 2001, og har være baneleder ved over 250 kapsejladser, inkl. VM, EM og DM.

Bestyrelsen ønsker Christian god vind og glæder os til samarbejdet mellem klubberne, og til at ses i HS når det det er muligt.

Christian Lerche

Print

Søren Pehrsson suveræn i CB66

Hellerupbesætningen Søren Pehrsson med gasterne Niels Bjerregaard og Mikojal Bjørnholm vandt særdeles komfortabelt det danske mesterskab i CB66, som blev sejlet i Hellerup i den forgangne weekend samtidig med at klubben var vært for sejlsportsligaens 3. stævne. På 2. og tredjepladsen var der også Hellerupsejlere. Michael Casparig, Ulrik Andreasen og Simon Mørup Petersen (Hellerup) blev nummer to, mens Eigil Mølgaard og Rasmus Knude (Sundet/Hellerup) blev 3. Med hele 19 sejladser på tre dage var mesterskabets sportslige fundament overbevisende. Resultatliste.

 

E89P0184

E89P9841

 

 

Print

"Alle mod Søren Pehrsson!"

Før søndagens sejladser ved DM for cb66 hersker der en usædvanlig enighed blandt de fleste deltagere om at gå efter Søren Pehrsson fra værtsklubben. Sammen med gasterne Nikolaj Bjørnholm og Niels Bjerregaard fører han nemlig danmarksmesterskabssejladserne usædvanligt overbevisende. Efter 12 sejladser er der hele 17 ned til Eigil Mølgaard/Rasmus Knude/Maria Juul på andenpladsen. Vejrudsigten lover op til 5-7 m/s med 12 m/s i pustene. I fralandsvind tæt på land venter der deltagerne en spændende dag med springende vind. Resultater. Foto Per Hegaard.

Print

Tre hektiske dage i Hellerup

I denn weekend ligner Hellerup Havn ikke helt sig selv, og sejlsportsinteresserede fra hele Danmark vil følge med på nettet. Sejlsportsligaen er nemlig kommet til Hellerup med 18 klubhold og fuld mediedækning. Banen kommer til at ligge lige ud for havnen så der bliver også liv på molen. Samtidig dyster CB66 klassen om Danmarksmesterskab på en anden bane lidt længere mod nord.

Følg sejlsportsligaen direkte her.

 CB66 resultater findes her.

Print

Viking-pokalen endeligt overrakt

I går lykkedes det endeligt at få samlet "49er brothers" (Christian Peter Lübeck og Mads Emil Lübeck) i Hellerup Sejlklub, på et tidspunkt hvor både fotografen og formanden var til stede.

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet. Klubrestauranten er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. Middag serveres alle dage mellem 18 og 21. Vinterhalvåret dog kun middag på tirsdage, onsdage og torsdage mellem 18 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.