Jubilæum

Stander - 1915-2015

Vi glæder os til at fejre Sejlklubbens 100 års jubilæum i september 2015.

Socialt

Alle medlemmer ønskes en god jul og et godt nytår!

 

Svømning

Svømning starter i uge 41 (onsdag den 8. oktober kl. 20) i Kildeskovshallen.

Nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med seneste nyt. Opret en brugerprofil med dette link for at tilmelde dig.

Diverse

HS logo rund blå small

I anledning af klubbens 100 års jubilæum har bestyrelsen valgt at få lavet en rentegning af vores logo i en mere moderne streg.


Print

Opdatering af nøglebrik

Det er nu den tid på året, hvor man – udover at skulle tænke på jul og nytår – skal tænke kontingent og nøgle brik.

Vi er ved at opdateres listerne over dem, der har betalt kontingent, og som derfor vil kunne opdatere deres nøglebrik (det sker på venstre side af hoveddøren, hvor man normalt bruger den til højre for at få adgang).

Opdatering sker ved at holde sin sorte nøglebrik han til det grå felt - efter et par sekunder kommer et bip (?!) og lyset skifter. Så kan man prøve på højre side om man der kan få "adgang".

Som I kan regne ud er det ikke helt trivielt at sammenholde kontingentindbetaling med et eksternt adgangssystem, så der kan komme problemer... det beklager vi på forhånd og beder om tålmodighed.

En forventelig gene er at det bliver nødvendigt at opdatere både nu og igen til januar, men det er altså ikke for at drille jer, men fordi systemet driller os.

Er der vedvarende problemer så kontakt formanden på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , men før I skriver så kontroller venligst jeres kontingent status.

noeglebrik
Print

Nummer et på verdensranglisten

andersthomsen jonaswarrer49er 8849

Anders Thomsen fra Hellerup Sejlklub og Jonas Warrer fra KDY i Hellerup kan fejre nytår som nr. 1 på den internationale verdensrangliste for 49er joller.

Super flot når de to kun har sejlet sammen i en halv sæson.

Næste opgave for de to er sidst i januar måned 2015 i Miami, hvor alle topsejlerne i de olympiske klasser mødes til årets første stævne.

Print

Julehilsen

godjul

vinder2014

På bestyrelsen vegne vil jeg ønske alle klubbens medlemmer en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

2014 var et fantastisk år, hvor Hellerup Sejlklub igen blev landets mest vindende sejlklub – kronet med titlen som danmarksmester for klubhold (alias vinder af sejlsportsligaen).

2015 bliver jubilæumsår, centreret omkring selve jubilæet den 28. september 2015, og generelt håber jeg på masser af solskin og en frisk vind.

De bedste sejler hilsner
Jesper Kamp Nielsen
Formand for Hellerup Sejlklub

Print

Jena og Katja til World Cup i Abu Dhabi

JenaKatja

Det blev til en samlet 4. plads til Jena og Katja i 49erfx til finalestævnet World Cup Abu Dhabi ISAF sailing 2014.

De friske helleruppiger vandt medalje race og kom super tæt på podiepladserne.

Print

Julestævne

anette viborg 6980 copy

julesejlads hellerup havn 0211

Hellerup Sejlklub indbyder til den årlige julekapsejlads den 26. december 2014.

Skippermøde for deltagere kl. 10.30 i hal 1. her gives oplysning om bane og antal. Første start er kl. 11.00 lige ud for Hellerup Havn ved den nye mole.

Efter sejladserne står den på varm suppe , varm chokolade, æbleskiver, samt GB julebryg.

Kom glad og deltag i Hellerup Sejlklubs julesejlads, startgebyr for enmandsjoller er 50 kr.

Print

Bestyrelsen 2014-2015

Bestyrelsen 2014

 Her ses bestyrelsen som den blev sammensat efter generalforsamlingen d. 25 november 2014. Fra venstre: Kirsten (sekretær uden stemmeret), Lars (juniorleder), Bertil (kasserer), Peter (kapsejladschef), Henrik (hjemmeside), Jesper (formand), Jan (næstformand og SBU), Per (klubhus og følgebåde), Konrad (sportsbåde). Se mere her! 

Print

Veloverstået generalforsamling 2014

Tirsdag aften var der generalforsamling i Hellerup Sejlklub og lidt over 50 stemmeberettigede var mødt frem da formanden kl. 20 ringede på den stores klokke og bød velkommen.
Så blev der holdt et minuts stilhed til ære for to medlemmer, der var gået bort i løbet af året: Hans Fogh og Torben Zieler.
Der blev valg referent (Kirsten) og dirigent (Jesper Bøgild Eriksen), og så fremlagde formanden beretning for året efterfulgt af kasserens gennemgang af regnskab og budget (Ingen større indvendinger til noget her - se generelt det officielle referat der følger!)

Print

Medlemskartotek

kartotek

Vores regnskabs- og medlemsstyringssystem WinKAS Pro giver mulighed for at medlemmerne selv kan opdatere adresse, mail-adresse og mobil nr. etc.

Når I får jeres medlemskort tilsendt er der på brevet anført et computergenereret brugernavn og password, som kan bruges i topmenuen (den blå) der hvor der står: WinKAS kartotek

Af hensyn til klubbens mulighed for at kontakte medlemmerne er det vitalt at I snarest får logget ind og verificeret alle disse vitale kontakt oplysninger, eller får dem rettet!!

I får bl.a. mulighed for at ændre brugernavn og adgangskode, men da vi fra systemet kan se dit valg, bør du ikke bruge informationer som vi ikke bør kende. (Dette er "kun" et medlems styrings system - og ikke en bank!)

Skulle der være spørgsmål er du altid velkomme til at kontakte kontoret eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet. Klubrestauranten er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. Middag serveres alle dage mellem 18 og 21. Vinterhalvåret dog kun middag på tirsdage, onsdage og torsdage mellem 18 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.