Nyt Medlem

BlivMedlem

Hellerup Sejlklub optager gerne nye medlemmer, læs mere om indmeldelse her.

Jubilæum

Bogen

Jubilæumsbogen kan gratis afhentes på kontoret på onsdage kl. 17.30-19.00. Husk medlemskort, eller medlemsnummer og ID.

Bogen kan også læses online her!

Nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med seneste nyt. Opret en brugerprofil med dette link for at tilmelde dig.

Fundraising

JenaKatjaII

Støt vores OL sejlere!

Læs mere HER

BoPetersen

Bo Petersen har vundet EM 2016 i OK jolle i Medemblik, Holland.

Bo vandt med 1 point foran nummer to og to point foran nummer tre.

Jørgen Lindhartsen blev nummer ti.

Tillykke til Bo med EM 2016 for OK joller!

JenaKatjaEM

Efter have haft både op- og nedture ved EM for 49’er FX, fik Team Bygma (Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen) for alvor succes.

Før Medal Race lå Jena og Katja med båd 71 på en samlet andenplads med fire point op til nummer et som var EM-vindere fra 2015 italienerne Giulia Conti og Francesca Clapcich.

Men i Medal Race slog de italienerne med 2 pladser og så var guldet hjemme! Stort tillykke!

Og Katja og Jena er allerede mentalt på vej til Hyeres i Frankrig, hvor der mellem 25. april og 1. maj sejles ”2016 Hyeres World Cup

E89P0213

Kom på vandet en masse gange henover sommeren, bliv bedre til de finere nuancer af sejlsportens håndværk og få nye venner i sejlklubben.

Invitationen gælder alle medlemmer af HS over 18 år med Duelighedsbevis – typisk de, der har fået Duelighedsbevis de seneste 1-2 år, men f. eks. også medlemmer, der har holdt pause i længere tid.

Standerhejsning 2016 2 Standerhejsning 2016 4  IMG 7460 Standerhejsning 2016 3

Søndag den 10 april 2016 satte Hellerup Sejlklub flag og stander for klubbens sæson nr. 101!

Efter at have budt velkommen til alle de fremmødte holdt formanden tale, hvor han primært takke alle de friville i klubben for det arbejde de yder, det være sig ved undervisning, klargøring og vedligeholdelse, som kapsejladshjælper eller hvad det nu kan være.

Formanden talte lidt om fredningen af Rosenhaven og Staudehaven – som endnu ikke helt afsluttet – og lidt om ombygningen af Palladium komplekset, som afventer udspil fra kommunen!

Der blev også talt om J/70’ere – hvor vi jo har købt vores tredje – om Sejlsportsligaen som snart starter den 3. sæson – og hvor HS holder udtagelsessejladser torsdag d. 23.4 for første ligastævnet som afholde 8.-10. maj i Skive.

Formanden fokuserede også på OL-2016 der afholdes i Rio de Janeiro og hvor indtil videre Jena og Katja (Team Bygma) har kvalificeret sig, men hvor vi stadigt håber på flere deltagere fra HS.

HS sponsor

Kom og vær med til at sejle J70! Alle er velkomne, nye som erfarne

Mandage fra 11. april til 26. juni fra klokken 18.00 til 21.00

Tilmelding til mandagssejlads i J70 sker via Winkas på Hellerup Sejlklubs hjemmeside. Mangler du dit login så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 MGL9166

Nu er det blevet tid til at melde sig til tirsdagsmatcherne i foråret. Tilmeldingslisten er opslået i klubhuset og nedtages 27. april kl. 20. Første aftenmatch er tirsdag den 3. maj.

Man kan kun tilmelde sig ved at skrive sig på listen og samtidig krydse af, hvilke tirsdage man ønsker at være med. Ønsker man at tilmelde en besætning samlet, markerer man det. E-mail kan desværre ikke bruges - beklager!

Turudvalgets første tur i år går ud i det blå hvor vinden og bølgerne føre os hen... så drømmer du om fjerne kyster så tag med turudvalget på eventyr.

Der bliver mulighed for at sejle i en af klubbens store både da denne tur udelukkende er en "storbådstur".

Forudgående forudsætninger er ikke nødvendige da der vil være erfarne førere på bådene.

Tilmelding.:            Opslaget i HS eller via kalenderen her på hjemmesiden.

Medbring.:               Rigeligt med mad og drikke og masser af varmt tøj.

Mødetid.:                 22. april 2016 kl. 10.00 ved trappen i HS.

 

God vind turudvalget
Annette Kappel 2578 5013 / Ann Filippa 2144 7542

gb easter 2016

Klubben indledte traditionen tro kapsejladssæsonen i påsken med GB Easter Regatta. I år havde vi valgt udelukkende at invitere sportsbåde til stævnet. Det gav 15 deltagende Melges 24 og 10 CB66, mens J70 tilsyneladende endnu ikke er klar til klassestævner.

Fredag sejlede kun Melges i det ret kolde forårsvejr, mens cb66 stødte til lørdag og søndag. Lørdag var en fantastisk flot dag, mens søndagen lagde ud med ret hård vind og derfor et par timers udsættelse inden der blev sejlet en god serie friske sejladser.

Stævnet tiltrak deltagere fra hele landet og fra Tyskland og Sverige.

Resultater kan ses her.

Turudvalget kan nu løfte sløret for årets ture. Sæt allerede nu kryds i kalenderen så du ikke går glip af lige netop din favorittur. 

Fælles for alle ture er, at der ca 14 dage inden hver tur vil blive udsendt en særskilt invitation via HS hjemmeside. Der vil ligeledes blive hængt opslag op i klubben. Du kan altid kontakte en fra turudvalget: Annette Kappel 2578 5013 / Ann Filippa 2144 7542 / Charlotte Wandel 39400897 / Vibeke Ulke 29258752 - hvis du vil vide mere eller har spørgsmål.

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

Klubbens hovmester byder velkommen i klubrestauranten, der er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. I vnterhalvåret er der kun aftenåbent på onsdage mellem 17:30 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22.

Nyd udsigten og f.eks. en af de 4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet...

Den første mandag i hver måned er der folkekøkken fra kl. 17:30 - ring og hør nærmere og bestil gerne bord!

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.

Boatflex   vaffelbageren   harboe   gb