Nyt Medlem

BlivMedlem

Hellerup Sejlklub optager gerne nye medlemmer, læs mere om indmeldelse her.

Restaurant

terrasse

Da vores hovmester Mads har valgt at stoppe, søges en ny! Interesserede bedes kontakte formanden for at høre nærmere

Diverse

kontor sommertid

Kontoret holder lukket i juli måned

Nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med seneste nyt. Opret en brugerprofil med dette link for at tilmelde dig.

Fundraising

JenaKatjaII

Støt vores OL sejlere!

Læs mere HER

Yngling VM sejles på Wolfgangsee i Østrig mellem den 15. og 22. juli 2016.

Fra Hellerup Sejlklub deltager ”Racing Team Cocktail” med Anders Nørrelykke, Niels Ipsen og Nicolai Wiese – samt Christian Mathias Faber der gaster på Jørgen Krogh's båd (DEN 215) fra Yachtklubben Furesøen sammen med Frederik Løppenthin fra Taarbæk Sejlklub.

Der blev fra den 27-30 juni afviklet sommersejlads i klubben. Der deltog 18 friske sejlere som blev udfordret med diverse aktiviteter, så som: J70 sejlads, Kompas øvelser og Orienteringssejlads - derudover var der leg med aktivitetstraileren som bød på Stand-up padling, Surf og Sit-Ontop kajakker.

Stor tak til Marcus, Sebastian, Johan og Jannie for at medvirke til at lejren blev rigtig god

Nicolas Brandt Hansen har valgt at trække sig fra posten som juniorleder. Dette begrundes med nylig familie forøgelse, flytning til Humlebæk og et arbejde som ikke er forenelig med juniorledervirket og de opgaver der følger med.

Nicolas udtaler: Det har været spændende at være en del af maskinrummet i HSJ og jeg vil gerne takke juniorudvalget, trænerne og Jannie for et godt samarbejde.

Nicolas fortsætter med at være medlem af bestyrelsen (uden portefølje), med at sejle J/70'er og vil naturligvis fortsat deltage i de mange gode arrangementer og aktiviteter klubben byder på.

I første omgang overtager formand Jesper Kamp Nielsen rollen som juniorleder.

terrasse

Efter næsten 10 år som hovmester for Hellerup Sejlklub, har Mads Ganderup Jensen valgt at stoppe med udgangen af september måned 2016. Mads vil søge nye udfordringer i det centrale København, men ellers i samme branche!

Bestyrelsen takker for det gode samarbejde og ønsker god vind fremover.

Bestyrelsen er allerede i gang med aktiviteter der kan sikre os en ny hovmesterfunktion, men vi ved nok først noget konkret til september. Personer og virksomheder der er interesseret i at overtage forpagtningen kan kontakte formanden.

Så er vi igen landet hjemme i HS, og jeg tænker tilbage på en fantastisk tur- og kapsejlads i HS regi. Ligesom sidste år, var vi et par stykker der havde besluttet at planlægge sejladsen, og deltage i ”Tærø Rundt” arrangeret af Bogø Sejlklub.

VM guld FD

Trods af et imponerende felt på 113 FDere – lykkedes det i sidste weekend af maj Jørgen og Jacob Bojsen-Møller at hente deres første VM siden 2009.

Efter torsdagens sejladser lå Jørgen og Jacob Bojsen-Møller på andenpladsen med to points op til de regerende mestre fra Ungarn og med 3-4 både tæt efter.

På grund af for lidt vind blev der ikke sejlet fredag så først lørdag kunne der sejles finalesejladser. Der var meget springende vind og med sort flag i alle starter

Dagens første start gik godt, men desværre blev sejladsen skudt af på et tidspunkt hvor brødrene lå som toer.

Næste forsøg – og dermed første tællende sejlads - gav en fjerdeplads og bragte brødrene i spidsen for mesterskabet.

Dagens anden sejlads vandt de, og på grund af den indbyrde pointfordeling var verdensmesterskabet i hus inden sidste sejlads.

Jannie Birgitte Sivertsen, som har været ungdomskonsulent/klubudviklingskonsulent i HS Juniorafdeling siden 2015 trækker sig fra dette arbejde fra og med slutningen af juni. Jannie har fået tilbudt andet arbejde som hun har takket ja til.

Jannie fortæller, at det har været spændende, at kunne være med til at præge juniorafdelingen og dejligt, at arbejde med klubbens unge supertrænere og junior udvalget. Samtidigt takker Jannie Nicolas, der som juniorleder tog handsken op, og hun ønsker HSJ god vind fremover!

Jannie fortsætter i klubben og vil tage del i det daglige liv og arrangementer i HS.

Trine, Kristian, Susanne og Nicolas

Ligastævnet i Juelsminde blev afviklet i fantastiske rammer og med flot vejr og vindforhold.

Trine Abrahamsen, Kristian Kvid Sørensen, Susanne Ward og Nicolas Brandt Hansen holdte fanen højt og kæmpede for at fastholde positionen 1 i den samlede ligaserie, men det var ikke uden kamp.

Nicolas udtaler “Vi følte os rigtig godt tilpas som besætning og gik ind til hver sejlads med stor optimisme, men måtte sande at vi havde meget svært ved at udføre de planer vi gerne ville. Så i mange af sejladser måtte vi kæmpe os tilbage fra svære situationer, hvor fart og taktiske valg blev afgørende. Målet var hele tiden at gå i "final 6", og herefter vise at alt kunne vendes om. Vi gik ind som 2, hvor Faaborg var stukket af, mens vi næsten lå af-point med de 4 forfølgere. Det blev nogle tætte sidste 3 sejladser og vi måtte afslutte godt for at sikre podiepladsen, hvilket lykkedes med en samlet 3 plads. Dermed er Hellerup Sejlklub stadig dem førende i den samlede liga foran Frederikshavn og KDY som nærmeste forfølgere".

Vi glæder os til næste interne ligaudtagelse i Hellerup og håber at se nye stærke besætninger, i kampen om at repræsentere klubben.

Sejlerhilsen
Trine, Kristian, Susanne og Nicolas

IMG 5412

Godt 20 instruktører, trænere og andre hjælpere mødtes ved 9-tiden for at gøre alting klart og fra kl. 10 og frem til 16 var godt 85 personer på vandet for at ”prøve noget nyt”.

Dagen bød på flot solrigt vejr men vinden var nok lidt for svag

Det var igen J/70’erne der var det helt store trækplaster, men vi havde også optimist, 606, Yngling, Ballad, X-79, Drabant og Nordborg 26’eren i aktion, og de fleste både var på flere ture.

En rigtig flot dag på/ved vandet og super fin reklame for Hellerup Sejlklub og det at være sejler – og et skole eksempel på klub-ånd!

Stor tak til alle der hjalp!!

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

Klubbens hovmester byder velkommen i klubrestauranten, der er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. I vnterhalvåret er der kun aftenåbent på onsdage mellem 17:30 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22.

Nyd udsigten og f.eks. en af de 4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet...

Den første mandag i hver måned er der folkekøkken fra kl. 17:30 - ring og hør nærmere og bestil gerne bord!

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.

Boatflex   vaffelbageren   harboe   gb