Jubilæum

Bogen

Jubilæumsbogen kan gratis afhentes på kontoret på onsdage kl. 17.30-19.00. Husk medlemskort, eller medlemsnummer og ID.

Bogen kan også læses online her!

Svømning

Svømning starter i uge 41 (onsdag den 7. oktober kl. 20) i Kildeskovshallen. Billetter kan hentes i kassen. Efterårsferie den 14. oktober

Nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med seneste nyt. Opret en brugerprofil med dette link for at tilmelde dig.

Fundraising

JenaKatjaII

Støt vores OL sejlere!

Læs mere HER

afterskiparty  ølglas  diskolys

Hellerup Sejlklub holder after ski party fredag den 4. marts fra kl.18.00 i hal 1 med flade bar- og madpriser denne aften.

Kom gerne i skitøj eller lederhosen.

DJ Dennis spiller op til fest men nye og gamle hits.

For dem der ikke kan vente, er der fredags bar fra kl. 16-18.

drabant

Har du lyst til at lære at sejle en større båd, så var det måske noget for dig, at blive omskolet i klubbens Drabant24, der også går under navnet ”Grete”.

Du skal have førerbevis og gerne et års erfaring som aktiv fører. Du behøver ikke at have sejlet en større båd før.

Hvis du er interesseret i at blive skrevet op til omskoling i Grete, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det koster 350 kr. + sæsonkort

Mange hilsener fra Bådsmændene

Jesper og Helle

Drage NM dommerskib

Vil du uddannes som dommer i sejlsporten?

På Dansk Sejlunions dommerkursus bliver man blandt andet rustet til at behandle protester. Dommerkurset henvender sig til en bred målgruppe - lige fra at være dommer til lokale, regionale eller nationale stævner.

Dansk Sejlunions årlige dommerkursus afholdes i Odense d. 12.-13. marts. Tilmeldingsfristen er d. 21. februar.

Læs mere her.

På generalforsamlingen d. 24. november bad bestyrelsen generalforsamling om opbakning til at udnævne et nyt æresmedlem - idet bestyrelsen i år enstemmigt havde valgt at indstille Morten Jørgensen til denne hæderfulde titel!

Formanden begrunde bl.a. udnævnelsen med følgende:

  • Junior i 60'erne på J 222, HS juniorfører fra 1968
  • Med i Senior-606'erne fra 1972
  • Medstifter af Seniorsejlerskolen i 1974 og med i ledelsen siden da
  • Altid god til at formulere skolens og 606'ernes forhold og ønsker, og en stor hjælp i planlægningen

Generalforsamlingen bifaldt indstillingen med akklamation, men Morten var desværre ikke selv til stede... 

Billede viser derfor Morten, der modtager det medfølgende diplom ved SBU's decembermøde hjemme hos næstformanden.

For to år siden skifte Hellerup Sejlklub bogholderisystem til et mere moderne online basseret system ved navn WinKAS.

En af de vigtigste fordele ved WinKAS er at brugerne, medlemmerne og for de yngste deres forældre, selv kan følge med i, hvad Hellerup Sejlklub har af data og rette disse, når der sker ændringer: flytning, nyt mobil nummer, ny email etc.

Noget af det helt nye er muligheden for at lave saldoudligning direkte i WinKAS... skylder man klubben penge er det nemlig nu muligt at betale med sit Dankort, og altså uden at skulle forbi netbank, HS i kontortiden eller andet, og samtidigt bliver beløbet konteret direkte, uden at kassereren skal gøre noget ;-)

En anden ny ting er at man kan tilmelde forskellige hold - og både tilmelde og betale! Vi orientere om hvor og på hvilke hold det gælder!

For at kunne alle disse ting, skal man logge på, og her har alle fået et brugernavn og et kodeord, og det er maskingenereret eller valgt af en selv (eller kontorhjælpen) ved indmeldelse. I begge tilfælde kan det rettes inde i WinKAS.

 For at komme til login-siden skal man klikke der hvor der står WinKAS kartotek, altså til højre – her markeret med en grøn cirkel

HS forside menu bar1

Den blå cirkel - Login/Logout - vedrører selve hjemmesiden og klubbens nyhedsbreve.

Man kan godt have samme brugernavn og kodeord til begge, men det er desværre noget man selv må styre :-)

Kender man ikke sit WinKAS brugernavn og kodeord, så kan vi berolige med, at de blive sendt ud sammen med de nye medlemskort i midten af november (på samme måde som vi gjorde i 2014!).

NB Har man travlt (f.eks. lige er flyttet, skal tilmelde kursus, eller er i tvivl om ens kontingent er betalt) kan man skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vil vi sende en mail med dette!

GF2015 1

Over 60 stemmeberettige og enkelte tilhørere havde fundet vej til Hellerup Sejlklub den 24. november 2015 til den 99. ordinære generalforsamling.

Jesper Bøgild blev valgt til dirigent, og både beretning og regnskab blev godkendt om end der var en del flere spørgsmål til regnskabet end til beretningen.

Alle de indstillede kandidater inkl. kassereren blev valgt med Nicolas som eneste nye medlem.

Forslaget om kontingentforhøjelse blev vedtaget, og det samme gjorde forslaget om at logoet skal være ”standeren vajende fra kort flagspil”. Derimod blev bestyrelsen indstilling om at vælge ekstern revision forkastet.

Det festlige højdepunkt var, at Morten Jørgensen blev valgt til nyt æresmedlem!

Læs det komplete referat her.

GF2015 2

GF2015 3

Bestyrelsen valgte i går, med henvisning til vedtægternes § 10. og den passus der siger: "Ved afgang i årets løb har bestyrelsen ret til at supplere sig indtil den førstkommende ordinære generalforsamling, hvor nyvalg skal finde sted”, at indsuppleret Nicolas Brandt Hansen med rolle som juniorleder.

Nicolas Brandt Hansen

Bladet "SEJLER" (tidl. SejlerBladet) er Dansk Sejlunions officielle medlemsblad

SEJLER udsendes til medlemmer af alle Sejlunionens medlemsklubber. Klubberne indberetter deres medlemmers adresser løbende til Sejlunionens samlede database.

SEJLER's formål er at formidle Dansk Sejlunions holdninger, aktuelle aktiviteter og begivenheder, samt andre relevante emner i tekst og billeder til alle Sejlunionens målgrupper.
 
SEJLER udsendes postdistribueret til ca. 42.000 husstande (FMK kontrolleret oplag 2013/2014: 42.351), sorteret fra adresser på klubmedlemmer, dvs. hovedparten af Dansk Sejlunions ca. 55.000 medlemmer modtager bladet direkte på deres privatadresse fire gange årligt. Det er derfor vigtigt at klubben har din rigtige postadresse Blinker

sejler forside 2015

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

Klubbens hovmester byder velkommen i klubrestauranten, der er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. I vnterhalvåret er der kun aftenåbent på onsdage mellem 17:30 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22.

Nyd udsigten og f.eks. en af de 4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet...

Den første mandag i hver måned er der folkekøkken fra kl. 17:30 - ring og hør nærmere og bestil gerne bord!

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.

Boatflex   vaffelbageren   harboe   gb