Nyt Medlem

BlivMedlem

Hellerup Sejlklub optager gerne nye medlemmer, læs mere om indmeldelse her.

Afriggerfest

Lørdag den 29. oktober afholdes afriggerfest i sejlklubben, hvor vi hylder de frivillige kræfter og alle de mange mestre i 2016.

Mere information følger senere

Svømning

Svømning starter i uge 41 (onsdag den 12. oktober kl. 20) i Kildeskovshallen. Billetter kan hentes i kassen. Ingen svømning i skoleferier.

Generalforsamling

Tirsdag den 29. november 2016 kl. 20.00 er der generalforsamling i Hellerup Sejlklub

Junior

IMG 0056

Vintersæsonen i juniorafdelingen starter i uge 43.

pdfNyhedsbrev

hjertestarter

Trygfonden laver gratis intro/genopfriskningskursus i brug af hjertestarter, for medlemmer af havnens klubber, da der jo er en hjertestarter ved Havnekontoret!

Undervisningen foregår torsdag den 8. december 2015 kl. 17.00 – 20.00 og Hellerup Sejlklub har 2-3 pladser.

Interesserede kan melde sig hos Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., der så fordeler disse pladser blandt de – forhåbentligt – mange interesserede!

Fra Afriggefest 2014

Lørdag den 29. oktober kl. 18:30 er der afriggerfest, hvor klubben inviterer til middag for at takke de mange frivillige (instruktører, bådsmænd, kapsejladshjælpere etc.), og hvor vi hylder årets vindere på kapsejladsbanerne.

Alle øvrige medlemmer er naturligvis også meget velkomne til at deltage i festivitassen og være med til at markere afslutningen på sæsonen og billetter kan købes her: http://www.enkelbillet.dk/HellerupSejlklub
Prisen er i dette tilfælde kr. 300.- per person og beløbet dækker to-retters middag og drikkevarer til middagen.

NB Deltagelse er kun for medlemmer af HS og evt. personlige gæster! ... og bemærk at tilmeldingen lukker mandag d. 24. oktober.

lukket

Det er med stor beklagelse bestyrelsen i dag har erfaret, at den person som vi havde satset på som ny hovmester er sprunget fra her i 12 time :-(

Vi kommer derfor ikke som forventet til at genåbne i løbet af oktober, men først i løbet af november eller december, og I må derfor forudse en længere periode med madpakker, medbragt kaffe etc. eller gå andetsteds!

Bestyrelsen vil, med hovmesterudvalget i spidsen, fortsætte bestræbelserne på at finde en ny hovmester.

DSCF8467 small

Lørdag den 1. oktober blev den praktiske duelighedsprøve gennemført i flot solskinsvejr med ca. 4 m/s og fladt vand.

14 seniorer og 11 juniorer bestod duelighedsprøven.

Hellerup Sejlklub ønsker stort tillykke med duelighedsbeviset!

 Vinter

Afslutningen på sommersæsonen nærmer sig... Og opstart på vintersæsonen er lige om hjørnet

Uge 41 er sidste uge med sejlads på hverdagsaftenerne. Det bliver tidligere mørt, så vi kan ikke nå mange timer på vandet efter skole, før det bliver mørk. Det har vi heldigvis en løsning på.

Uge 42 er efterårsferie, men allerede i uge 43 starter vi på vintersæsonen program, som ser sålede ud:

Tirsdag kl. 17.00 -18.30: Fysisktræning
Træning for alle sejlere i alle aldersgrupper.
- Alle møder omklædte i gården
- Iklædt udendørs træningstøj
- Husk vanddunk

Torsdag kl. 17.00-20.00: Teori og fælles spisning
Teori for alle niveauer.
Hold 1: Nybegyndere og begyndere
Hold 2: Let øvede og feva
Hold 3: Øvede, Zoom8, E-jolle og 29er
Vi har madordning, hvor forældre skiftes til, at lave aftensmad til sejlerne.

Lørdag: Sejlads for 29ere og J70’ere
- Separat invitation og program kommer

Søndag kl. 9-15: Sejlads for Optimister, Feva, E-joller og yngling
- Det er påkrævet at bære tørdragt for alle
- Der kommer separat invitation og program med flere detaljer
- Vi har madordning, hvor forældre skiftes til, at lave varm frokost til sejlerne.
- Zoom8 er inviteret til Furesøen, men er altid velkomne i deres egen klub☺

Hellerup Sejlklub har igennem 2016 arbejdet med "Havnebestyrelsen for Gentofte Havne" om en aftale, hvorved Hellerup Sejlklub får ret til at administrerede en del af jollepladser i Hellerup Lystbådehavn.

Formålet er dels at sikre, at de jollepladser klubben skal bruge (evt. ved videre udlejning til OS Øst) er tilgængelige, dels at sikre at de HS jollesejlere, der er mest aktive, får let adgang til rampen ved slæbestedet.

Her i 2016 har vi nået til enighed om første etape (Markeret med rød på billedet), og vi håber at anden etape (markeret med orange) kan blive gennemført i 2017.

Til at styre udlejning af pladser har bestyrelsen for Hellerup Sejlklub beslutte at nedsætte et udvalg ”Fordelingsudvalg for jollepladsen” som både vil omfatte nogen fra bestyrelsen og nogen jollesejlere.

Prisen for brugerne forventes at være uændret i forhold til tidligere og retningslinjer for brug vil snarest blive offentliggjort.

Landpladser 2016 (rød) og 2017 (orange)

På billedet er vist, hvad der ca. dækkes af første etape (markeret med rød) og hvad vi forventer kommer med i anden etape (markeret med orange)

IMG 0891

Vi har modtaget en beretning fra Steen Stig Larsen fra Hellerup Tuborg Cup.

De 30. udgave af Hellerup Tuborg Cup blev gennemført i sidste weekend med " med lørdagens "Hven rundt, måske". Turen blev gennemført af fire både, Bang, Blue Cloude, Otiari og Basta. Vejret var fint, lidt sol og en rimelig konstant vind omkring syd 5 - 7 ms. Sejladsen blev gennemført på 2,5 time og blev vundet af Basta, Blue Cloud nr 2, Bang nr 3 og Otiari 4.

Navigation for juniorer

Igen i år tilbydes navigationundervisning i samarbejde med Gentofte Ungdomsskole. Tilmeldingen sker ved, at sende følgende info til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest tirsdag d. 27. sep: Navn, CPR-nr., adresse, telefonnummer og mail.

Navigationskurset omhandler den teoretiske del med navigation, søvejsregler , fartøjers lanterneføring, lydsignaler, søsikkerhed og havmiljø, simpel motorlære samt meteorologi.

Undervisningen foregår på Ungdomsskolen i Gentofte, tirsdag kl. 16.45-18.45. Første gang er tirsdag d. 25 oktober 2016. Der er ingen undervisning i ugerne:
51,52,/2016 samt i ugerne 01,05,07,/2017.

Kurset afsluttes med en to-delt eksamen, planlagt til tirsdagene d. 28 marts og d. 04 april 2017

HUSK tilmeldig senest d. d. 27. sep. 2016 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

Klubbens hovmester byder velkommen i klubrestauranten, der er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. I vnterhalvåret er der kun aftenåbent på onsdage mellem 17:30 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22.

Nyd udsigten og f.eks. en af de 4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet...

Den første mandag i hver måned er der folkekøkken fra kl. 17:30 - ring og hør nærmere og bestil gerne bord!

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.

Boatflex   vaffelbageren   harboe   gb